ΒΕΡΕΣ TATOO: Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ

139

Οι βέρες και τα δαχτυλίδια αρραβώνων ή γάμου είναι ως γνωστόν ο πιο προφανής τρόπος για να επισφραγίσει κανείς την αγάπη του, με την επιλογή του κατάλληλου δαχτυλιδιού να προκαλεί άγχος και στρες σε κάθε υποψήφιο… γαμπρό. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις γυναίκες, οι οποίες στην πλειοψηφία μας ονειρευόμαστε το κλασικό μονόπετρο που θα εκφράζει την αγάπη του συντρόφου μας για το άτομό μας.

Επειδή όμως όσο περνάνε τα χρόνια οι παραδόσεις είτε χαλαρώνουν είτε αντικαθίστανται από διάφορα trends, η τακτική που κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στα ζευγάρια δεν περιλαμβάνει λαμπερά και εντυπωσιακά δαχτυλίδια αλλά… τατουάζ.

Ναι, οι νέοι της γενιάς μας επιλέγουν πλέον όλο και πιο συχνά να εκφράσουν τον έρωτα, την πίστη και την αφοσίωση με τη μορφή ενός tattoo. Αν και αυτη ειναι μια κίνηση που κατά τη γνώμη μας απαιτεί πολλή περισσότερη σκέψη και αφοσίωση από οποιοδήποτε μονόπετρο.

Course-Always-Helps-Youve-Got-Nail-Art-Match-Your-Engagement-Tattoo Date-Forever-Hearts-Hands Elegant-Design-Deserves-Whole-Finger Infinity-Beyond Love-Printed-Loud-Clear Most-Simple-Dainty-Way-Saying-Forever Pair-High-School-Sweethearts-From-Sun-Valley-Idaho So-Much-About-Rings-About-Day-Were-Given

Save