Δημήτρης Καρόκης….ένα δικό μας παιδί..!

69

Ήταν πρωί Παρασκευής και μία συνέντευξη ήταν έτοιμη να ξεκινήσει..Για  την ακρίβεια δεν ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη.. Θα έβλεπα ένα φίλο από τα παλιά, και τόσα χρόνια μετά, είχα την περιέργεια εκτός από τη δουλειά μου, να μάθω και νέα του! Ο Δημήτρης Καρόκης εκτός από εκπληκτικός μουσικός είναι ένας φίλος που ο καθένας θα ήθελε να έχει!

    Δ: Εγώ μπορεί να σε γνωριζω καλά, αλλά μίλησε μου λίγο για εσένα να σε μάθει περισσότερο και ο κόσμος

Δ.Κ: Καλησπέρα σε όλους λοιπόν, ονομάζομαι Δημήτρης Καρόκης, είμαι 20 ετών γεννημένος στις 22 Δεκεμβρίου και στο ζώδιο Αιγόκερως. Κατοικώ στο Περιστέρι Αττικής. Την παιδική μου ηλικία την πέρασα εδώ κοντά σας στο Δήλεσι. Εδώ ήταν που έκανα τα 1α μου βήματα στη μουσική όντας 14 ετών με μια τότε σχολική  μπάντα. Κάναμε μικρά live σε μαγαζιά της περιοχής. Στα 16 μου μπήκα σε μια ορχήστρα ως κιθαρίστας και κατάλαβα πως το τραγούδι είναι η ζωή μου!

Δ: Μου είπες πως άρχισες τη μουσική μόλις στα 14 σου. Τι οδηγεί πραγματικά ένα παιδί σε μία τόσο μικρή ηλικία να ασχοληθεί με το τραγούδι;

Δ.Κ: Η μουσική για εμένα είναι διέξοδος από μία καθημερινότητα με προβλήματα. Πάντοτε λοιπόν όταν ήθελα να ξεχαστώ κλεινόμουν με τις ώρες σε ένα δωμάτιο και έφτιαχνα τη μουσική μου. Ένα δικό μου όνειρο λοιπόν το έκανα καθημερινότητα!

Δ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε τι έκανες επαγγελματικά ;

Δ.Κ : Το καλοκαίρι αυτό φίλε Άκη, πραγματικά ήταν το πιο γεμάτο, κουράστηκα πάρα πολύ αλλά το απόλαυσα. Έκανα περιοδείες σε όλη την Ελλάδα στο πλευρό του Γιάννη Ξανθόπουλου και ειλικρινά γέμισα εμπειρίες και άρχισα σιγά σιγα να νιώθω αναγνωρίσιμος!

Δ:Πώς είναι λοιπόν για ένα τόσο νεαρό παιδί να είναι αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό;

Δ.Κ: Δεν ξέρω για το ευρύ κοινό πάντως υπάρχουν άνθρωποι που με γνωρίζουν και αυτό είναι το θετικό. Το όνομα μου πια ακούγεται στους κύκλους της μουσικής. Όταν υπάρχει κόσμος που πληρώνει ξανά και ξανά για να σε ακούσει κάτι σημαίνει αυτό, φαίνεται οτι μετράς. Πια, παίρνω αγάπη από τον κόσμο, φαντάσου φέτος έδωσα πολλά αυτόγραφα (γέλιο..) και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφίες…

Δ: Τρέξε στο παρελθόν και θυμίσου πότε έδωσες το 1ο σου αυτόγραφο..

Δ.Κ: Πανεύκολη ερώτηση, καθώς είναι κάτι που δεν πρόκειται να το ξεχάσω ΠΟΤΕ.. Μετά από μία συναυλία μου λοιπόν ένα 8χρονο κοριτσάκι η Τατιάνα ήρθε με ένα τόσο γλυκό τρόπο και μου ζήτησε να της υπογράψω..Αξέχαστη στιγμή!

Δ: Πες μου μερικά πράγματα για την μέχρι τώρα παρουσία σου, στο χώρο της μουσικής!

Δ.Κ: Όπως είπα και πρίν έχω τραγουσήσει σε πάρα πολλά μαγαζιά της Αθήνας άλλα μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα. Έχω τραγουδήσει επί σκηνής με τον Άκη Δείξιμο και τον Γιάννη Ξανθόπουλο. Τώρα θα εμφανιστώ στο πλευρό του Γιώργου Παπαδόπουλου σε μια συναυλία, σε ένα εμπορικό στον Ταύρο και έπεται και συνέχεια..

Δ: Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Δ.Κ: Εξάσκηση,εξάσκηση,πρόβες πρόβες πρόβες. Τα πράγματα είναι απλά για εμένα όταν δίνεσαι τόσο πολύ σε κάτι κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς!

Δ: Μίλησε μας για τα μελλοντικά σχέδια σου:

Δ.Κ: Σκοπός μου είναι να βγάλω κάποια τραγούδια και να ολοκληρώσω κάποιες συνεργασίες οι οποίες τρέχουν. Αυτή την περίοδο σκέφτομαι τις προτάσεις που έχω. Ελπίζω τα τραγούδια μου να τα αγαπήσει ο κόσμος γιατί πραγματικά δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι!

Δ: Αγαπημένος καλλιτέχνης;

Δ.Κ: Αντώνης Βαρδής…

Δ: Πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος της νύχτας για ένα τόσο νέο παιδί;

Δ.Κ:Η νύχτα έχει πολλούς κινδύνους σίγουρα, αλλά πάντοτε ήταν οι γονείς μου δίπλα και η στήριξη από εκείνους ήταν μεγάλη! Επίσης τρώς και πολλές ”σφαλιάρες”.Έχω πει πολλές φορές, τα παρατάω, όμως έβλεπα πως δεν είμαι μόνος και έτσι συνέχιζα..

Δ:Στον ελεύθερο σου χρόνο τι σου αρέσει να κάνεις;

Δ.Κ:Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι πολύ λίγος πραγματικά. Αλλά όταν τον βρώ προτιμώ να είμαι με φίλους. Αγαπάω επίσης τις ωραίες ταινίες..

Δ:Με το αντίθετο φύλο πώς τα πας;

Δ.Κ:(γέλιο).. Ανοιχτός σε νέες γνωριμίες πάντα. Εμπιστεύομαι εύκολα. Δίνομαι από την αρχή αλλά στο τέλος την πατάω.. Όταν δίνω το 100% θέλω το ελάχιστο 5% από την άλλη.. Αυτό όχι μόνο με τις γυναίκες, αλλά και τους φίλους!

Δ:Πως διαλέγεις τους συνεργάτες σου;

Δ.Κ:Οι συνεργάτες είναι πρώτα από όλα φίλοι μου, θέλω όλα τα πράγματα να είναι αρμονικά για να βγαίνει σωστά η δουλειά.

Δ:Μια ευχή για εσένα και μία για το Penypeny.gr

Δ.Κ: Για εμένα θα πω υγεία και επιτυχίες, για εσάς απλά να συνεχίζεται να κάνετε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα με πολλά κλικ…

 

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω έναν φίλο που μπορεί να μη λέει πολλά όμως μιλάει με την καρδιά του…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΣ-ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

Απολαύστε τον…

Save

Save