Διαγωνισμός ομορφιάς και μυστικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας!

Τα μυστικά για να φροντίστε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ!

Πολλές φορές ακούμε πως το foundation δεν «στρώνει» καλά στην επιδερμίδα, η επιδερμίδα είναι αφυδατωμένη, το concealer «σπάει» και κάνει γραμμές κάτω από τα μάτια και πως η επιδερμίδα γυαλίζει και δεν κρατάει το μακιγιάζ πολλές ώρες. Το μυστικό για να αντιμετωπίσουμε τα παραπάνω είναι πέρα από τα σωστά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες μας στο μακιγιάζ, η επιδερμίδα να είναι σωστά περιποιημένη!
Tip No1: Κάντε καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ με ένα ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού και μια τονωτική λοσιόν. Συνεχίστε με ένα ορό προσώπου και μια υδατική κρέμα.
Tip No2: Κάντε μια με δυο φορές την εβδομάδα ένα ελαφρό πίλινγκ για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα και στην συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική μάσκα προσώπου.
Tip No3: Πριν το μακιγιάζ οπωσδήποτε εφαρμόστε μια υδατική κρέμα χωρίς αντηλιακό φίλτρο, έτσι το foundation θα απλωθεί και θα στρώσει καλύτερα.
Tip No4: Πριν το μακιγιάζ εμπιστευτείτε μια επαγγελματική περιποίηση προσώπου που θα συναντήσει τις δικές σας ανάγκες με τα κατάλληλα προϊόντα.

Κλείστε το μακιγιάζ σας για περίοδο των γιορτών και μια τυχερή από εσάς θα αποκτήσει δωρεάν μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου!

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάντε like στο post & share και like στη σελίδα μας στο facebook. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

contest