Ελάτε αύριο, στο Summer Beach Yoga, της Ιβάνας Τζόρτζεβιτς,στην όμορφη παραλία ASTERIA PLAGE,να γνωρίσετε τη δασκάλα yoga Μαριάννα Χατζηπαύλου!!!

82

Ελάτε αύριο 7/06,8:30-9:30πμ, στο Summer Beach Yoga, της Ιβάνας Τζόρτεβιτς,στην όμορφη παραλία ASTERIA PLAGE,να γνωρίσετε τη δασκάλα yoga Μαριάννα Χατζηπαύλου!!!

Ασχολήθηκα από πολύ μικρή με τη ρυθμική γυμναστική μέχρι τα 12,έπειτα με το χορό και τα τελευταία 4 χρόνια ασχολούμε επαγγελματικά με το pole dancing όπου και διδάσκω στο fame dance studio, στη Χαλκίδα .Στη yoga βρήκα το κομμάτι που μου έλειπε. Ασχολούμαι εδώ και 1 μίση χρόνο, έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση των 200 ωρών ERYT 200h Yoga Alliance στο house of yoga στην Γλυφάδα . Η yoga για εμένα είναι ένας συνδιασμός φυσικής και πνευματικής άσκησης,σου μαθαίνει να είσαι παρόν στη στιγμή και μέσα από τις δύσκολες πόζες που υπάρχουν σου μαθαίνει να αναπνέεις και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο όπως και στη ζωή. Σκοπός με τη vinyasa yoga είναι ή εναρμόνιση της αναπνοής με ροή μέσα από τις πόζες,χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου .
Vinyasa Yoga: πρόκειται για μια πιο δυναμική μορφή της γιόγκα που βασίζεται κυρίως στον συγχρονισμό των αναπνοών που παίρνεις με τις κινήσεις που κάνεις.
Με την εν λόγω γιόγκα καταφέρνεις να ενεργοποιήσεις και το αερόβιο κομμάτι της άσκησης – χάρη στις συνεχείς κινήσεις- ενώ ταυτόχρονα δουλεύεις και το σύνολο των μυικών σου ομάδων. Έτσι πετυχαίνεις και την χαλάρωση που επιθυμείς αλλά βοηθάς και στην περαιταίρω καύση του λίπους.

Save

Save

Save

Save

Save

Save