Ελάτε να γνωρίσουμε τον Χάρη Κουσουμβρή στην παραλία Asteria από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς !!!

165

Mε μεγάλη χαρά, την Παρασκευή 2/6/17 (8.30 εώς 9.30 το πρωί) στα Asteria Plage στην Χαλκίδα,θα υποδέχτουμε τον πολυαγαπημένο μας και γνωστό δάσκαλο απο την Αθήνα, Χάρη Κουσουμβρή! Πάρτε το στρώμα σας και ελάτε να περάσουμε όμορφα, κάνοντας yoga δίπλα στην θάλασσα!

 

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΣΟΥΜΒΡΗΣ
O Xάρης Κουσουμβρής απο μικρός ακόμα σε ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Μεγαλώνοντας ξεκίνησε την αναζήτηση για τη σύνδεση σώματος και νού. H γιόγκα μπήκε δυναμικά στη ζωή του το 2004 σε ένα ταξίδι του στην Ταυλάνδη, στο Chiang Mai, όπου και διδάχτηκε την τέχνη του Thai Yoga Massage παρακολουθώντας και αποκτώντας δίπλωμα πιστοποίησης απο δύο σχολές(“CLASSIC TOUCH” & “SHIVAGAKOMARPAJ ( The old medicine hospital)”.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε την πρακτική του στη γιόγκα και το 2005 παρακολούθησε το Hatha yoga 200-hour teacher training στη σχολή ‘’Χείρων ο Κένταυρος’’ , όπου αργότερα, το 2008, δίδαξε στη σχολή αυτή ανάλυση των asana.
Δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα γιόγκα, του κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον η Ashtanga Vinyasa Yoga όπου απο το 2006 έως τώρα εξασκείται σε αυτή. Το 2010, έπειτα από αρκετά χρόνια προσωπικής πρακτικής, ταξιδεύει στην Ινδία , στο Rishikesh , εκεί παρακολουθεί ακόμα ένα Hatha yoga teacher training 200-hour στο “Patanjali International Yoga Foundation”.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει διδάξει σε σχολές δασκάλων γιόγκα ενώ παράλληλα παρακολουθούσε και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια καταξιωμένων δασκάλων στο χώρο αυτό. Μερικοί απο αυτούς είναι Γιώργος Τρυφωνόπουλος, η Ελευθερία Λαγουδάκη, ο Matthew Sweeney, ο Jeaun Claude Garnier, ο Jaye Martin,.
Απο το 2009 έως και σήμερα έχει τη δική του σχολή yoga “Balance Yoga Center” στην Κυψέλη.

Save