Αχιλλέας-Νεφέλη: Ένας παραμυθένιος γάμος!

274

Comments by Hollywood-Wedding-Films.com (GREECE)

Θεωρητικά, ίσως η κορυφαία ομάδα κινηματογράφησης ημερών γάμου,αυτή τη στιγμή,στον πλανήτη. Πρακτικά, ΠΛΗΡΗΣ Α Π Ο Δ Ο Μ Η Σ Η της ιδεολογίας που πρεσβεύει η παγκόσμια κοινότητα κινηματογραφιστών γάμου ούσα σκλαβωμένη στην αβάσταχτη δουλοπρέπεια της ΕΙΚΟΝΑΣ.
Εδώ και 6 χρόνια, μια ομάδα ολομόναχη, έρχεται σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΗΞΗ με ένα παγκόσμιο κοινωνικό σύστημα που δομούν οι κορυφαίοι κινηματογραφιστές στο κόσμο, από το Ντουμπάι, το Τόκυο,τη Σαγκάη και τη Μόσχα μέχρι την Κροατία, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη.

Όταν πριν απο 1 χρόνο, μας επισκέφτηκε η Νεφέλη και ο Αχιλλέας, προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε τι θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στο γάμο τους. Πόσες κάμερες θα φέρουμε …. Ελικόπτερα …. Γερανούς …… Πόσους εικονολήπτες περιλαμβάνει η ομάδα …. Πόσους φωτογράφους …. Ποιός ο ρόλος του σκηνοθέτη …….Μέσα στο πρώτο κιόλας 5λεπτο, η Νεφέλη μας σταμάτησε. Έσκυψε και σχεδόν χαμηλόφωνα μου είπε:
“…Δε με ενδιαφέρουν ΟΛΑ αυτά … δε με ενδιαφέρει πόσο θα ματώσω για να σε πληρώσω ….
Είναι δικό σου θέμα ο τρόπος που δουλεύεις και το πόσο εκτιμάς τη προσπάθεια σου.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει πόσα ALBUM θα πάρω ….. πόσες φωτογραφίες …. πόσα DVD ………
Μπορείς να κάνεις μαζί μας αυτό που έχω δει τουλάχιστον στις δέκα τελευταίες δημιουργίες σας ? Μπορείς να μας ΜΑΓΕΨΕΙΣ ……???

Σαν απάντησα ΝΑΙ, μου άπλωσε το χέρι. “…Είμαστε σύμφωνοι….”
Τότε καταλάβαμε ότι μόλις είχαμε επιβιβάσει το μυαλό και τη ψυχή μας, σε μια συναισθηματική “Lamborghini Aventador” …… και μετά τις πρώτες επαφές με το ζευγάρι, αρχίσαμε να κινούμαστε στο κόσμο τους με την τελική ταχύτητα των συναισθημάτων τους με 350χλμ/ώρα!! ……και όλα αυτά μέχρι 1 μήνα πριν το γάμο! Μέχρι τη στιγμή που συναντήσαμε, τυχαία, ένα κυριολεκτικά ΜΥΘΙΚΟ πρόσωπο. Τη γιαγιά ΛΟΥΛΑ.
Και μας ανάγκασε ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ, να κοιτάξουμε στο κιβώτιο ταχυτήτων της Νεφέλης και του Αχιλλέα. Άπλωσε το χέρι και έδειξε με το δάχτυλο! Κινούμασταν σαν καταιγίδα …… αλλά Δ Ε Ν είχαμε κουμπώσει την τελευταία μας ταχύτητα. Έτεινε με ευγένεια το χέρι και έσπρωξε την τελευταία ταχύτητα στη θέση της.

Και ξαφνικά το όχημα άλλαξε μορφή. Άφησε τη Γη για αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν.
Και έγινε το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Κάτι απροσδιόριστο που νομίζεις ότι το είδες να περνά και να χάνεται. Και άπλωσε τη ΜΑΓΕΙΑ των ονείρων ολόγυρα.

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια διδαχή …..
Κινηματογράφος γάμου Ε Ι Ν Α Ι ένα ταξίδι στο μέλλον …. που αφορά στο μήνυμα που έχουν να μεταφέρουν 2 ανθρώπινες υπάρξεις, πολλά-πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή που το έγραψαν. Θα ταξιδέψει ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ, που θα υπερκεράσει τη διάρκεια της ζωής αυτών των δυο ψυχών. Θα διδάξει στο ελάχιστο που του αναλογεί, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να σας αφαιρέσει κάποιος (όπως θα έχετε αντιληφθεί μέσα την εποχή που ζούμε) είναι οι αναμνήσεις σας.
Ο Λ Α μπορούν να σας τα πάρουν. Τις αναμνήσεις , ΟΧΙ !
Αυτό ακριβώς είναι ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ συγκινεί ……
Σε κάνει να γελάς και να κλαις ….
Σε κάνει να ανατριχιάζεις ……
Αποκαλύπτει εικόνες , αλλά αποκαλύπτει και σκέψεις ….
Αποκαλύπτει συναισθήματα ……
Χαρίζει ΕΜΠΝΕΥΣΗ για το αύριο ….
Χαρίζει ΕΛΠΙΔΑ για το αύριο ….
Σε κάνει να ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ……
Εξοργίζει τα όρια τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ …..
Σε περπατάει στη ΓΗ και ξαφνικά σε προκαλεί να ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ σε ξεχασμένους όμορφους κόσμους.
Δεν αγγίζει, μόνο, την τόσο υπερεκτιμημένη όραση σας.
Αναστατώνει “κάθε κύτταρο” σε καθεμιά από τις 6 σας αισθήσεις7 (διαίσθηση included).
Είναι η μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία σας να διαφυλάξετε ένα ελάχιστο κομμάτι από την ιστορία της ζωής σας, και να το αφήσετε να τροχοδρομήσει φέροντας στη πλάτη του τα 3 ΑΛΦΑ …..
ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ – ΑΤΟΦΙΟ – ΑΝΟΘΕΥΤΟ, κατά μήκος του ισοπεδωτικού χρόνου που ξαφνικά δηλώνει αδυναμία στο να εξαφανίσει αυτές τις αναμνήσεις.
Στα παιδιά σας ….. Στα εγγόνια σας ….. Στα δισέγγονα σας ……. σε κάθε καινούρια ΡΙΖΑ που θα προκύψει μέσα απο τις δικές σας ρίζες.
Μια ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ συναισθημάτων, σκέψεων και εικόνων ΑΛΩΒΗΤΗ από το χωροχρόνο,
κυριολεκτικά άφθαρτη μέσα στους αιώνες, με τη βοήθεια του διαδικτύου.

——————————- Ευχαριστήρια ——————————–

Για αυτή την απίστευτη, σε προσπάθεια και έκταση, παραγωγή ημερών γάμου
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

 • Nefeli & Achilleas
 • Hollywood-Wedding-Films team members , έναν-έναν ονομαστικά:
  Cinematography – Konstantinos Patramanis
  Cinematography – Konstantinos Kritsalos
  Cinematography – Konstantinos Potamitis
  Cinematography – Georgios Makris
  Director of Photography – Charalampos Tsitouridis
  Director of Photography – Kosmas Koumianos
  Photography – John Pantidos
  1st Helicam Operator – Manos Lambrou
  2nd Helicam Operator – Konstantinos Potamitis
  Director – Mr.E
  Assistant Director – Miss Marion

Ειδική μνεία για την ανεκτίμητη βοήθεια τους στη διεξαγωγή των πολύ-πολύ δύσκολων γυρισμάτων, στην κυρία Peny Levanti και το site Penypeny.gr
Ευχαριστούμε θερμότατα το δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια που παρείχε απλόχερα βοήθεια και έδειξε θετικότατη διάθεση στην επίλυση καίριων ζητημάτων, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή βοήθειας στην επικοινωνία για τη διεξαγωγή των γυρισμάτων, από τον κύριο Haris Skiadaresis.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κτήμα γάμων & δεξιώσεων ΚΑΛΥΨΩ και ειδικά την ιδιοκτήτρια κυρία Vasiliki Triantafillou για την ποιότητα του χαρακτήρα της, την ευγένεια και την υπομονή με την οποία αντιμετώπισε ΟΛΕΣ μας τις απαιτήσεις.

Ο παραμυθένιος γάμος της πανέμορφης Νεφέλης Σίνου και του εκλεκτού της καρδιάς της Αχιλλέα Μανίκα. Ένα πριγκιπικό ζευγάρι, πραγματικά. Παντρεύτηκαν στον υπέροχο χώρο του κτήματος ΚΑΛΥΨΩ στον Αυλώνα Αττικής της Βασιλικής Τριανταφύλλου.’Ενας από τους ωραιότερους γάμους που έχω δει. Το καταπληκτικό είναι οι μαγικές εικόνες που θα δείτε από την εταιρεία Hollywood-Wedding-Films.com και μετά από λίγους μήνες ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε από το PENYPENY.GR  όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Ένα μοναδικό βίντεο που τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με πολύ αγάπη,ρομαντισμό,τρέλα και αρκετή συγκίνηση. Τους ευχόμαστε ολόψυχα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό της πανέμορφης κτηνιάτρου Νεφέλης Σίνου και του γοητευτικού γεωπόνου Αχιλλέα Μανίκα από τη Χαλκίδα.

Wedding Production
by Hollywood-Wedding-Films.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save