Ενθουσιασμένη η Kris Jenner με την εγκυμοσύνη της Kylie!

92

Την απόλυτη αναταραχή φαίνεται να έχει φέρει στην οικογένεια Kardashian η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες.

Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τα μέλη της διάσημης οικογένειας να θεωρούν τη star πολύ μικρή για να γίνει μητέρα, αλλά και την Caitlyn Jenner, πιο έξαλλη από ποτέ, η μόνη που φαίνεται να είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός είναι η Kris Jenner. 

Ο λόγος του ενθουσιασμού της δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι, δηλαδή ότι η momager θα γίνει γιαγιά για ακόμα μία φορά, αλλά ότι η εγκυμοσύνη αυτή θα αποτελέσει αφορμή για να… προσθέσει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς μερικά ακόμα εκατομμύρια. 

Συγκεκριμένα, η Kris έχει στο μυαλό της ήδη, να λανσάρει μια νέα σειρά ρούχων για εγκυμονούσες μητέρες μικρής ηλικίας μέσω της κόρης της.

«Η Kris είναι τόσο χαρούμενη για την Kylie. Όχι μόνο γιατί θα γίνει ξανά γιαγιά, αλλά και για όλες τις νέες επιχειρηματικές δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά της. Σκέφτεται να στραφεί στη μόδα της εγκυμοσύνης και ήδη έχει ξεκινήσει meetings», είπε μέλος του περιβάλλοντος της οικογένειας.