ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

48
sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φρόντισε να μην αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, αντίθετα προσπάθησε να δεις καθαρά τα πράγματα. Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι μπερδεμένος και βιώνεις τεράστια ένταση. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ μεγάλη δυναμικότητα για αυτό η σωστή προσέγγιση της πραγματικότητας είναι πάντα η καλύτερη λύση για όλα τα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζήτησε με το ταίρι σου τι παράπονα έχει και τι προβλήματα έχετε στην σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τις αμφιβολίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.
sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι πλανήτες είναι θετικοί μαζί σου αρκεί να επιμείνεις στις επιδιώξεις σου. Δεν χρειάζεται να μπεις σε κλίμα ανταγωνισμού, μπορείς να καταφέρεις περισσότερα με ηρεμία και διάθεση συνεργασίας. Άφησε τη δημιουργικότητα σου να αναδειχθεί μέσα από ευχάριστες ασχολίες και το αποτέλεσμα θα δεις ότι θα είναι πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.
sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα οι σχέσεις σου απαιτούν επειγόντως προσοχή και σωστό χειρισμό. Να έχεις ηρεμία ώστε να μπορέσεις να εκτιμήσεις την κατάλληλη στιγμή για να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις. Προσπάθησε να μην είσαι σε μονόπλευρη διάθεση, αντίθετα με μια πιο σφαιρική πρόθεση στην αντίληψη των καταστάσεων θα έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.
sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Γενικά

Η επιμονή σου να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα τώρα που οι πλανήτες ευνοούν ξεκαθαρίσματα μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Άφησε τον χρόνο να κυλίσει και αργότερα θα μπορέσεις να εκτιμήσεις καλύτερα τις καταστάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η υπομονή είναι ένας πολύ καλός σου σύμμαχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.
sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

 

Γενικά

Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη η τύχη σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα αρκεί να είσαι συνεπής στον προγραμματισμό και να μην αφαιρείς την προσοχή σου από σημαντικές λεπτομέρειες. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την εύνοια των ημερών για να βρεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αισθηματικά από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο
sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Γενικά

Σήμερα θα είσαι σε ένα αίσθημα αμφισβήτησης, αναθεώρησης και πολλαπλών αναλύσεων. Μην φορτώνεις τον εαυτό σου με ενοχές για όσα δεν έγιναν όπως έπρεπε. Συγκεντρώσου στο παρόν, ανασυγκροτήσου, για να μπορέσεις να καλύψεις το χαμένο χρόνο και να δώσεις λύσεις σε καταστάσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.
 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

 

Γενικά

Καινούργια πράγματα υποδέχεσαι με χαρά στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες με αξιόλογα πρόσωπα, σημαντικές καταστάσεις που έρχονται αναπάντεχα, ενδιαφέρουσες προτάσεις, σε ενθουσιάζουν. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αντίθετα συγκέντρωσε πληροφορίες και στοιχεία απαραίτητα για την αξιοποίηση όσων σου προσφέρονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.
 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Γενικά

Η κοινωνική σου άνοδος είναι σίγουρα πολύ σημαντική για σένα. Πρέπει όμως να περιορίσεις την υπερβολική σου ενασχόληση με την προοπτική αυτή και να δώσεις έμφαση σε άλλους τομείς της ζωής σου που χρειάζονται ενίσχυση. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις επιλογές σου και δέχεσαι μεγάλη βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.
 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό φέρνει πολλές ανακατατάξεις. Παλιοί λογαριασμοί έρχονται στην επιφάνεια και είναι ευκαιρία να τους κλείσεις και να απαλλαγείς μια για πάντα από όσα σε βασανίζουν χρησιμοποιώντας διπλωματία και αποφεύγοντας κάθε ενδεχόμενο εκνευρισμού και έντασης. Η περίοδος αυτή σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις σε εξελίξεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ήρθε η ώρα να επανέλθεις στο κοινωνικό σκηνικό και να σταματήσεις την απομάκρυνση στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου εδώ και καιρό. Η μοναξιά σου πρόσφερε τη δυνατότητα να σκεφτείς, να συμπεράνεις και να αναθεωρήσεις βασικά στοιχεία και τώρα είσαι σε ετοιμότητα για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.
 sign_zodiac_11_idroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Γενικά

Σήμερα μπες στην διαδικασία και ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με θετικό η αρνητικό τρόπο και μην αφήνεις εκκρεμότητες να σου καταναλώνουν την ενέργεια. Νέες υποχρεώσεις απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση και συνέπεια. Αποφάσισε τι θα κρατήσεις και τι θα αποχαιρετήσεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΣ

 

Γενικά

Ευνοϊκή και με πολλές υποσχέσεις είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια, αλλά και για σένα προσωπικά. Παραμέρισε τους φόβους σου και άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητα σου. Φίλοι και συνεργάτες ενθουσιάζονται και σε ακολουθούν με τη θετική τους σκέψη βοηθώντας συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ριχτείς στην δουλειά για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις που δεν θα σε συμφέρουν.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save