ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ – ΙΟΥΛΙΟΣ

68
sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα αντιφατικός για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό του πρώτου δεκαπενθημέρου, με την Αφροδίτη μέχρι τις 12 και τον Ερμή μέχρι τις 14 να κινούνται στον Καρκίνο, θα σε αναστατώνει και θα σε βάλει σε ένα συνεχές τρέξιμο, τόσο σχετικά με τα επαγγελματικά σου, όσο και με τα αισθηματικά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ως δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα θα έχουν λυθεί και όλες σου οι ανησυχίες θα εξανεμιστούν. Μην επαναπαύεσαι όμως, αλλά συγκεντρώσου στην εκπλήρωση των στόχων σου και των επιθυμιών σου. Βάλε πρόγραμμα και μην ξεφεύγεις από την πορεία σου, γιατί ο επικείμενος εχθρός-ανταγωνιστής παραμονεύει. Αισθηματικά, σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς και απόλαυσε τα άτομα που έχεις στο πλάι σου.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 12 του μήνα ευνοεί τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Οι καινούργιες σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτήν την περίοδο, θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις πίστη και αφοσίωση από τον σύντροφό σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Λέοντα στις 14, στον επαγγελματικό τομέα είναι κατάλληλη στιγμή για αξιόλογες και «χρήσιμες» επαφές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενώ στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κάποιες θετικές επιλογές, που θα σου αποφέρουν χρήματα. Σε αυτές τις επιλογές, καλό είναι να βασιστείς στην διαίσθησή σου, που τώρα είναι το μυστικό σου όπλο.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα χαρίσει μία διαφορετική και πιο όμορφη χροιά στην καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 12 κι ο Ερμής στον Λέοντα από τις 14 και μετά, ευνοούν τις εξελίξεις, τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Σκέψου καλά ποιος είναι ο τομέας που θέλεις να βελτιώσεις άμεσα στην ζωή σου και ξεκίνησε τις προσπάθειες. Αφιέρωσε χρόνο για να εντοπίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Στα τέλη του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να περνάει στην Παρθένο, στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να ανταμειφτείς με μία πιθανή, ικανοποιητική αύξηση των αποδοχών σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτός ο μήνας με την Αφροδίτη μέχρι τις 12, τον Ερμή μέχρι τις 14 και τον Ήλιο μέχρι τις 22 στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και σου δίνει το πράσινο φως για να τις πραγματοποιήσεις. Τώρα πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αν πάρεις πρωτοβουλίες να προχωρήσεις σε κινήσεις που μέχρι τώρα ανέβαλλες. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν αισθητές στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου αλλά και την εμφάνισή σου. Να είσαι ανοικτός σε κάθε νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα στη ζωή σου.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ιούλιος προσφέρεται για να ενεργήσεις αποφασιστικά. Εξέτασε τις αλλαγές που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην ζωή σου και μελέτησε τα επόμενα βήματά σου. Με την Αφροδίτη από τις 12 και τον Ερμή από τις 14 στο ζώδιό σου, θα έχεις τον δυναμισμό, τον ενθουσιασμό, αλλά και την αυτοπεποίθηση να περάσεις στην επίθεση και να κάνεις τις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Η ικανότητά σου να πείθεις τους άλλους θα είναι ιδιαιτέρως τονισμένη. Τα ταλέντα σου τώρα θα αναγνωριστούν και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Καρκίνο, ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου θα σε φέρει πιο κοντά και πιθανό να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο φετινός Ιούλιος είναι κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και με ακίνητη περιουσία. Ο οικονομικός τομέας τώρα είναι αρκετά ευνοημένος και καλό θα είναι να μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί ανεκμετάλλευτη, αλλά και να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες σου τις εκκρεμότητες. Τα οφέλη που θα έχεις από τη δουλειά σου θα είναι σημαντικά και ίσως τώρα καταφέρεις να εισπράξεις και κάποια ξεχασμένα χρήματα. Οι οικογενειακές σου σχέσεις από την άλλη, ίσως περάσουν μια περίοδο απομάκρυνσης και αυτό θα οφείλεται περισσότερο στην δική σου επιθυμία για απομόνωση και απόσταση. Φρόντισε να μην το παρακάνεις.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σε επαναφέρει στην καθημερινή πραγματικότητα, αγαπητέ Ζυγέ. Τον προηγούμενο μήνα οι συνεχόμενες δημιουργικές ιδέες και οι εμπνεύσεις σου, μαζί με την τάση σου για απήχηση στο ευρύτερο κοινό ήταν αυτό που καθόρισε την δράση σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να εστιάσεις στους στόχους σου. Οι φιλίες που υπάρχουν στην ζωή σου, αλλά και οι συνεργάτες σου, θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Οι κινήσεις που θα κάνεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, αλλά και με τον Ερμή να κινούνται στον φιλικό για εσένα Λέοντα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σταθεροποιήσουν την τωρινή κατάσταση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αλλαγές στη συμπεριφορά σου και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σου και την όλη σου κατάσταση στη ζωή, μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ξεγελούσες τον εαυτό σου σχετικά με το πού σε οδηγεί η ζωή σου, ή αγνοούσες τα όνειρα και τα ιδανικά σου, επειδή ένιωθες πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σου όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια τώρα και με βοήθεια τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, αλλά και του Άρη για όλη την διάρκειά του, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις, για να φέρεις ισορροπία στην ζωή σου.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός είναι ένας θετικός μήνας για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, όπου θα μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου ανοιχτά και επίμονα. Ψάχνεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα, αλλά και συναισθηματικά μπερδέματα και συμπλέγματα. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες, με περισσότερο νόημα. Αν έχεις το νου σου, θα καταφέρεις, ιδίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή να κινούνται στον Λέοντα, να ολοκληρώσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βάλεις σε μία νέα πορεία την αισθηματική σου ζωή.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η φιλοδοξία και η ώθησή σου να πετύχεις θα είναι πάρα πολύ δυνατές τον φετινό Ιούλιο. Θα φτάσεις οπουδήποτε προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την δύναμη να τα καταφέρεις. Καθοδηγείσαι από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχεις και συχνά θα το βρίσκεις δύσκολο να σταματήσεις. Ακόμα κι αν συνήθως είσαι λίγο τεμπέλης και αφήνεις τα πάντα τελευταία στιγμή, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι πολλές και σημαντικές.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ενδιαφέρων θα είναι ο Ιούλιος για εσένα, που προσδοκάς να αλλάξεις την επαγγελματική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, που θα σου δώσει την δύναμη να κυνηγήσεις το όνειρό σου, όσο απατηλό κι αν είναι αυτό. Ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 14 του μήνα και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για εσένα, να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Στις 20 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω οι σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου ίσως σου προκαλέσουν μία ανησυχία, αλλά δεν θα είναι ικανή για να σε αποπροσανατολίσει. Μεθόδευσε τις κινήσεις σου και θα βγεις κερδισμένος. Μόνο μην πέσεις στην παγίδα της ευαισθησίας σου και ξεχάσεις τα πρακτικά θέματα των επιδιώξεων σου. Αισθηματικά, τα πράγματα σταθεροποιούνται για εσένα από τις 12 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και θα σε ευνοήσει.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ένας θετικός μήνας θα είναι για σένα ο Ιούλιος. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 12, χαρίζοντάς σου σπάνια διορατικότητα, γεγονός που θα σε ωθεί να παίρνεις τις πιο ορθές και συμφέρουσες αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Με την βοήθεια και του Ερμή στον Λέοντα από τις 14 και μετά, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να καταστρώσεις με πάθος, σχέδια και στρατηγικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Με την οξυδέρκεια που σε χαρακτηρίζει, μπορείς να κάνεις τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις και να λύσεις περίπλοκα προβλήματα. Ανάλογη επιτυχία θα έχει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς εκπέμπεις μία θετική αύρα σε όλους.

 

 

 

Πηγή: http://www.myastro.gr