Η ζωή είναι στιγμές….

108

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ηλιακή έκλειψη ή με το γεγονός  ότι μια νέα ,αγαπημένη μου φίλη με ρώτησε απόψε,αν γράφω στο Penypeny.gr...και απάντησα πως ναι γράφω, αλλά δεν ξέρω το γιατί έχω να γράψω, τόσο πολύ καιρό.

Θεωρώ πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή μας…και πάντα στο τέλος είναι για καλό.

Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι για το τι θέμα να γράψω και τι να πω …έβαλα σε ψηλό ποτήρι ελάχιστη βότκα με πολλά παγάκια και μέχρι πάνω λεμονίτα…ανακάτεμα και να, το πιο  ελαφρύ, δροσιστικό ποτό…μουσική στο λάπτοπ , για να φτιάξουμε διάθεση και πάμε!Μια νοσταλγία με έπιασε σκεπτόμενη πως σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά και το καλοκαιράκι…που παρεμπιπτόντως δεν έχω προλάβει φέτος να χαρώ και τόσο πολύ…Μια ο καιρός,οι συχνές βροχές,μια η πολύ δουλειά κτλ,φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Παρόλα αυτά έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές φέτος ,που αξίζει να θυμάμαι…οικογενειακές,επαγγελματικές,φιλικές! Γιατί όλα στη ζωή τελικά είναι στιγμές…όπως απόψε το βράδυ που δεν είχα κανονίσει κάτι και χάζευα στο κρεβάτι μου μια ταινία ,με κάλεσε ένας αγαπημένος μου φίλος  για φαγητό ,με την κοπέλα του και βρεθήκαμε μέσα σε λίγη ώρα σε ένα ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα να τρώμε και να κουβεντιάζουμε και να γελάμε,ενθυμούμενοι διάφορα αστεία περιστατικά του καθενός μας.Από το πουθενά η βραδιά εξελίχθηκε υπέροχη.Αυτό για μένα είναι κέρδος ,είναι φόρτιση στις μπαταρίες μου να συνεχίσω να ζω,να αγαπώ,να γελώ,να βάζω στόχους και να ονειρεύομαι!Στιγμές φίλοι μου ,στιγμές μοναδικές.Να ζείτε το σήμερα και να βρίσκετε τρόπους να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη από τη βάρβαρη πραγματικότητα που ζουν οι περισσότεροι από μας.Να δίνετε σημασία στα απλά και στα μικρά πράγματα ,γιατί τελικά αυτά κάνουν όλη τη διαφορά.

Είναι οι στιγμές που πραγματικά κατανοείς τι έχει αξία και τι δίνει νόημα στη ζωή μας.Στιγμές που γίνονται εμπειρίες και αναμνήσεις,που περνάς με αγαπημένους σου ανθρώπους.Που αγαπάς και αγαπιέσαι.Είναι όλες αυτές οι στιγμές που διατηρείς στην καρδιά και στο μυαλό σου χρόνια ολόκληρα.Που μόλις σου έρχονται στη μνήμη αυτόματα σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο σου.Είναι οι αναμνήσεις ,τα τραγούδια που ακούς και σου έρχονται διάφορες εικόνες και πρόσωπα στο μυαλό,είναι οι γεύσεις,οι μυρωδιές,τα χρώματα,ότι σου γεμίζει την καρδιά και την ψυχή!

Οπότε ας απολαύσουμε τη ζωή και τις στιγμές μας, όσο περισσότερο μπορούμε.

Με αυτά και με κείνα ξεμέρωσε….Σας αφήνω αγαπημένοι μου φίλοι να ονειρευτώ και να σκεφτώ, μέχρι να με πάρει ο ύπνος,τις δικές μου αγαπημένες στιγμές!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Πένυ Λεβαντή

Editor of Penypeny.gr

Ένα τραγούδι από τα παιδικά μου χρόνια (πολλά χρόνια πίσω),το οποίο ήταν από τα αγαπημένα μου,ένα διάστημα και το άκουγα συχνά… το αφιερώνω σε όλους εσάς,αλλά κυρίως στο Γιώργο και τη Φένια…ξέρουν εκείνοι!!! <3

Especially For You….