Η πιο ασχημη γυναικα στον κοσμο (ομιλια της στο TED)

141

Όταν καταφέρνεις να αποδεχθείς  ποιά πραγματικά είσαι και αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είναι,τότε εντελώς μαγικά καταφέρνεις να αντιπετωπίζεις τη ζωή σου,όσο δύσκολη κι αν είναι με χιούμορ,αυτοσαρκασμό,απέραντη δύναμη,πίστη σε ότι κάνεις και πολύ αγάπη.

Μάθετε να αγαπάτε τους εαυτούς σας και να τους αποδέχεστε!Κανείς δεν είναι τέλειος.Γιατί πρέπει να είστε εσείς;Άλλωστε στην ατέλεια κρύβεται η ομορφιά.Ξεχωρίστε!Γίνετε μοναδικές!Είστε μοναδικές!

Μην αφήσετε κανέναν να σας ορίζει.Ορίστε εσείς τι θέλετε για τον εαυτό σας.Χρησιμοποιήστε όλους εκείνους που σας λένε ότι δεν μπορείτε ως πηγή κινητοποιήσης και μεγαλουργείστε.

Κάντε τα αρνητικά,θετικά και είστε νικητές στη ζωή σας!!!!

Σε μια εποχή όπου η ομορφιά ορίζεται από τα υπερμοντέλα, η επιτυχία ορίζεται από τον πλούτο και η φήμη θεοποιείται στη βάση τού πόσοι σε “ακολουθούν” στα κοινωνικά μίντια, η Λίζι Βελάσκες θέτει το ερώτημα: “Τι μας ορίζει;” Έχοντας χαρακτηριστεί “η πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο” η Λίζι αποφάσισε να αντιστρέψει τα πράγματα και να δημιουργήσει τους δικούς της ορισμούς της ομορφιάς και της ευτυχίας.

Πένυ Λεβαντή

 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο και παραδειγματιστείτε!