Μαγειρεύουμε Κυριακάτικο κατσικάκι στη λαδόκολλα !

31

Υλικά

  • περίπου 3 κιλά αρνάκι ή κατσικάκι (περίπου 1 μπούτι και 2 «χεράκια»), με το κόκαλο – ζητάμε από τον κρεοπώλη να τα κόψει σε μέτρια κομμάτια-μερίδες
  • αρκετό χοντρό θαλασσινό αλάτι
  • 30 ml χυμός λεμονιού
  • 3 κουτ. σούπας μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο
  • 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι (το βρίσκουμε σε ματσάκια ή γλαστράκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε ενημερωμένα μανάβικα ή σε γλαστράκια στα φυτώρια – εναλλακτικά, βάζουμε 1 γεμάτη κουτ. σούπας ξερό θυμάρι, κοπανισμένο, ή ξερή ρίγανη)
  • 6 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο θέλουμε), ψιλοκομμένες
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
TAGS