”ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ”ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ Π . ΨΑΘΑ

o-carrie-bradshaw-post-it-570

Λατρεμένο μου φανατικό κοινό ,

Άβε.

Κάπου ανάμεσα σε αυπνία, δουλειά,γράψιμο , μωρό και νοικοκυροσύνη βρήκα χρόνο να σου αφιερωθώ και σήμερα.

Το θέμα μου φλέγον και  κωμικό.ΚΩΜΙΚΟ. Φίλη φίλης την χώρισε λέει,γιατί την αγαπούσε πολύ , λέει για να προσπαθήσουν ,λέει.

Αυτό τα έλαβα ως μήνυμα στο μέσετζερ και ακόμη δεν έχω συνέλθει απο το γέλιο το νευρικό , το γεμάτο φρίκη και απορίες.

Διότι, άντε αυτός είναι πρωτοξάδερφος του  Πάλαι ποτέ Προέδρου του Εδεσσαικού και δεν καταλαβαίνει μήτε τι λέει ,μήτε τι θέλει να πεί.

Εσύ μανίτσα μου , γραμματιζούμενη καλλονή με εφτά πτυχία και πατέρα εισαγγελέα τι δουλειά έχεις να αποκωδικοποιείς πάνω στο άνθος σου τις ακατάληπτες ανοησίες του καθενός? Ε?

Ερωτώ και απάντηση δεν παίρνω.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο. Οι άντρες φοβούνται τις συνέπειες.Είναι ευθυνόφοβοι σε μεγαλύτερο ποσοστό από  τις γυναίκες , πάντα βάσει μελετών.Αυτό σε λιανά ελληνικά σημαίνει ότι προκειμένου να σου πεί «σε χωρίζω γιατί δεν σε γουστάρω/βρήκα γκόμενα/βάζεις πολύ σκόρδο στο τζατζίκι» , σου βάζει έναν φιόγκο ωραιότατο μπροστά να κρύβει την απείρου κάλλους μπούρδα και στην σερβίρει άνευ ορντερβ.

«Σαγαπώ τόσο πολύ που πονάει / Δεν είμαι αντάξιος σου / Νομίζω ότι σου αξίζει κάποιος καλύτερος απο εμένα  , πρέπει να χωρίσουμε με πόνο σου φωνάζω .»

Τρώς εσύ την μπούρδα και τον φιόγκο μαζί και μένεις με το βλέμμα μετέωρο να αναρωτιέσαι δύο πράγματα :  1ον πώς θα βρείς ένα άντρα να σ΄αγαπήσει σαν και αυτόν που θυσιάζεται στο όνειρο του τέλειου έρωτα και 2ον αν  το πρίτι μπρά είναι όντως one size γιατί σα να σε κόβει λίγο.

Το θέμα είναι ένα , οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ή μάλλον μπορούν να γίνουν πολύ ξεκάθαρες απο τα πρώτα 3 λεπτά.Ναι , τόσο παίρνει για να σχηματίσουμε άποψη για ένα άτομο και κατά 87% αυτή η πρώτη εντύπωση είναι και η σωστή.

Πράγμα που σημαίνει μικρή μου  ότι το ότι ο τύπος σου ήταν λίγο…δεν θα το πώ μ*****ς , να το πώ αλαφροίσκιωτος να μη με κόψει το ΕΣΡ , το ήξερες απο την αρχή.

Το έβλεπες να έρχεται αλλά  προς Θεού , σιγά μην εμπιστευόσουν την διαίσθηση σου.

Τώρα λοιπόν, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναπροσαρμόσεις τα standars σου , να εκτιμήσεις  πιότερο τον εαυτό σου και να πείς και ένα «ευχαριστώ» στον αλαφροίσκιωτο που σε χώρισε και έτσι σε γλύτωσε από τουλάχιστον τρία χρόνια πισωγυρισμάτων και απόλυτης δυστυχίας.

Μπράβο του και ζήτω του  , εν κατακλείδι και να μου τον φιλήσεις την επόμενη φορά που θα τον δείς , καθότι είσαι και ανωτάτου επιπέδου.

Α , και να σου πώ ένα μυστικό.

Όταν αγαπάς δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις . Απλά ζείς με αυτόν που αγαπάς.

Τόσο απλό.

 

Σε φιλώ και σου μοστράρω και τον πρωτοξάδερφο για να καταννοήσεις από  τι  νίλα γλύτωσες στο παρα πέντε!

Μαρία Π . Ψαθά

 

 

Save

Save