Μοσχάρι με γάλα καρύδας και κάρυ!

Μοσχάρι με γάλα καρύδας και κάρυ. Για ένα διαφορετικό μεσημεριανό που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια!

Τι θα χρειαστείς

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κυβάκια

2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας

1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ

1 κουταλιά της σούπας σκόνη κάρυ

1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

396γραμ. γάλα καρύδας

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε κομμάτια

1 ποτηράκι με ντοματάκια

Φρέσκος κόλιαντρος για το γαρνίρισμα

Πώς θα το φτιάξεις

Προθέρμανε τον φούρνο στους 130 βαθμούς. Σε ένα τηγάνι πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμότητα. Πρόσθεσε το μοσχάρι και τσιγάρισε το από όλες τις πλευρές. Πρόσθεσε τα κρεμμύδια στο τηγάνι και σοτάρισε για περίπου 5 λεπτά. Μείωσε τη φωτιά σε μέτρια και πρόσθεσε τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο, το τζίντζερ, το κάρυ και το πιπέρι καγιέν. Μαγείρεψε για περίπου 2 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Έπειτα πρόσθεσε το γάλα καρύδας και την ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά. Πρόσθεσε το τηγάνι στον φούρνο και ψήσε για 3-4 ώρες. Πριν τελειώσει το μαγείρεμα περίπου δηλαδή 15 λεπτά πριν πρόσθεσε τα ντοματάκια και την πιπεριά. Βγάλε από τον φούρνο και σέρβιρε με ρύζι. Γαρνίρισε με λίγο κόλιαντρο και καλή σου όρεξη!