Ο Πάνος Καλίδης στο Dames στην Γλυφάδα

Ο Πάνος Καλίδης στο Dames στην Γλυφάδα

Από τον Σπύρο Καλαματιανό
Άλλη διάσταση παίρνουν οι Πέμπτες στην Γλυφάδα, σε έναν από τους πιο in χώρους της πρωτεύουσας.
Πρόσφατα βρέθηκα στο υπέροχο Dames στην Γλυφάδα και παρακολούθησα ένα από τα καλύτερα πάρτυ των Αθηνών.
 
Μας υποδέχτηκε στην είσοδο η χαμογελαστή, πανέμορφη, πολυτάλαντη μετρ Σοφία Μπενετάτου, που έχει μπει δυναμικά στον χώρο της νύχτας, η οποία είναι ανερχόμενη και είχαμε την ευκαιρία με τους εξαίρετικούς(κάθε ένας στον χώρο του)Δημήτρης Γιώτης, Jollina, Μαρίαμ Νίκου κ.α να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα, ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτυ των Αθηνών.
Η πανέμορφη Έρη Ζώρα μας ζέστανε, ενώ ο ανεπανάληπτος Πάνος Καλίδης που βρίσκεται στα καλύτερα του, μας ξεσήκωσε και το κέφι χτύπησε κόκκινο, φυσικά απ’όλα αυτά δεν μπορούσε να λείπει ο μοναδικός Valentino, που ήρθε και έδεσε, δίνοντας άλλη διάσταση στην βραδιά.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην βραδιά έδωσαν την δική τους πινελιά(νότα) οι εξίσου πετυχημένοι καλλιτέχνες: Λευτέρης Πανταζής, Χάρης Κωστόπουλος, Βασίλης Δήμας, Γιώργο Λιάττης και Αναστασία Τερζή, που τίμησαν με την παρουσία του, τον Πάνο Καλίδη και ο ίδιος, (εκτός από πραγματικός καλλιτέχνης, είναι και άνθρωπος) σαν πραγματικός ιππότης τους υποδέχτηκε με χαρά, έχοντας στο πλευρό του τον Σιγανό ένα κεφάλαιο της Ελληνικής μουσικής, αφού έχει υπογράψει μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς παρευρισκόμενους βρέθηκαν ο Χάρης Σιανίδης, Σοφία Χαρμαντά κ.α.
 
Από εδώ και πέρα οι πέμπτες μας λένε “Κουπεπε” κ.α πολλά που αλλού; Στο Dames με τον Πάνο Καλίδη και πλιάδα καλλιτεχνών, πολλών εκπλήξεων, καθώς και με τον καλύτερο κοσμικό ή μη κόσμο της Αθήνας…

Το Penypeny.gr μέσω του δημοσιαγράφου μας Σπύρου Καλαματιανού σας ευχαριστεί πολύ για την άψογη φιλοξενία…

Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, διότι ο φακός της Ελένης Χάλαρη ήταν εκεί και θα σας δείξει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό τη έγινε, εκείνη την υπέροχη βραδιά…

Save

Save

Previous articleΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Next articleΈλενα Ακρίτα: Το μυστικό της μπλέ πολυκατοικίας
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!