in , , ,

Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ BEAUTY DESIGNER ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΡΟΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα PΕΝΥPENY.GR τον πλαστικό χειρουργό και Beauty Designer, Ανδρέα Τρομαρόπουλο. Ο ιατρός, εχει αναλάβει να ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα την στήλη ομορφιάς της σελίδας μας που ονομάζεται «Ανακάλυψε τον πιο όμορφο εαυτό σου». Σήμερα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τον άνθρωπο που ασχολείται αποκλειστικά με την ομορφιά ,γυναικών και ανδρών και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον προσεχή καιρό ”τον πιο όμορφο εαυτό μας”.
Κύριε Τρομαρόπουλε, στο βιογραφικό της ιστοσελίδας σας δηλώνεται οτι είστε διαπιστευμένος πλαστικός χειρουργός ,από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή επιτροπή πλαστικής χειρουργικής. Τι σημαίνει αυτό και τι προσφέρει η διαπίστευση αυτή στην/στον κάθε ασθενή σας.
Όταν λέμε ότι ένας χειρουργός είναι διαπιστευμένος από την ευρωπαϊκή επιτροπή πλαστικής χειρουργικής σημαίνει οτι διαθέτει την πιστοποίηση της άρτιας εκπαίδευσης του στην ειδικότητα που ασκεί μετά απο μια σειρά εξετάσεων που συμμετέχει σε ευρωπαικό επίπεδο. Αυτό προσφέρει την σιγουριά στην/στον ασθενή ότι ο γιατρός έχει γνώση του τι κάνει κατά την ιατρική πράξη, προσφέρει ασφάλεια και σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό γνωρίζει ακριβώς πώς να το διορθώσει. Επίσης γνωρίζει και ποιος είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

 

Μάθαμε ότι εκτός απο την Ελλάδα έχετε εργαστεί ως beauty designer – πλαστικός χειρουργός και σε άλλες χώρες. Πείτε μας λίγο για την εμπειρία σας αυτή.

Μέρος της εκπαίδευσης μου έχω κάνει στο πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο και στο Μπορντό της Γαλλίας. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής μου εργάστηκα στην Γαλλία ,την Ελβετία και την μέση Ανατολή για μερικά χρόνια. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαι τα τελευταία δυο χρόνια. Στο εξωτερικό ασχολήθηκα με την μικροχειρουργική και την αισθητική χειρουργική.

Με τον όρο μικροχειρουργική εξηγείστε μας σε ποιο κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής αναφέρεστε;

Η μικροχειρουργική θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι η κορωνίδα της πλαστικής χειρουργικής. Ασχολείται με επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με αποκατάσταση μαστού μετά απο μαστεκτομή, τροχαία και μεγάλα τραύματα γενικότερα. Ενα κομμάτι της μικροχειρουργικής είναι και οι αλλαγές φύλου με τις οποίες έχω ασχοληθεί στην Γαλλία αφού το κέντρο που δούλευα ήταν γνωστό για τέτοιου τύπου επεμβάσεις. Οι επεμβάσεις αυτές είναι πολύωρες και εξειδικευμένες. Εκτελούνται σε ειδικά κέντρα αφού προϋποθέτουν ειδικό εξοπλισμό. Οι χειρουργικές αυτές πράξεις εκτελούνται κάτω απο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο αφού τα νεύρα και τα αγγεία που αποκαθιστώνται είναι τόσο μικρά που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Ας επιστρέψουμε όμως στο ενδιαφέρον κομμάτι της ομορφιάς και πείτε μας τι να αναμένουμε τον προσεχή καιρό στην στήλη «ανακάλυψε τον πιο όμορφο εαυτό σου»;

Πριν αναφερθώ στην θεματολογία μας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ιστοσελίδα PENYPENY.GR που μου δίνει την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κόσμο για θέματα ομορφιάς και όχι μόνο. Και χαίρομαι πολύ για αυτό διότι η σελίδα αυτή είναι ξεχωριστή, ευχάριστη και πάνω απο όλα έγκυρη.

Με την στήλη «ανακάλυψε τον πιο όμορφο εαυτό σου» θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες για θέματα πλαστικής χειρουργικής που τους απασχολούν καθημερινά. Θα είναι μια θεματολογία που θα καλύπτει τις ανάγκες για σωστή ενημέρωση τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Σύντομα θα πάρετε μια γεύση αφού θα ασχοληθούμε με το θέμα ‘πώς να βοηθήσω το δέρμα μου μετά από την έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι’ για λάμψη και ενυδάτωση.

Γιατρέ σας ευχαριστούμε πολύ που σας γνωρίσαμε μέσω αυτής της μικρής συνέντευξης και αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τα θέματα στην στήλη αυτή.

Και εγώ σας ευχαριστώ θερμά.

Ανδρέας Τρομαρόπουλος

Πλαστικός χειρουργός – Beauty designer

www.beautydesign.gr

 imageimageimage

 

Dr Andreas Tromaropoulos
 Contact us (+30) 210-6433066, +30 6970 149727 | info@beautydesign.gr

Το πανέμορφο μοντέλο της φωτογράφισης είναι η  Κόννυ Μεταξά, Ηθοποιός – τραγουδίστρια

…και οι υπέροχες φωτογραφίες του φωτογράφου  Βαγγέλη Ρασσιά!
 

 

 

Save

Save

Save

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote
PENYPENY.GR

Written by PENYPENY.GR

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

ΚΑΛΣΟΝ ? ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ?

Η KENDALL JENNER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΣ