Ο πολιτιστικός χορευτικός σύλλογος ”Η ΑΝΑΠΑΛΗ”πραγματοποίησε μια μοναδική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία!

139

Ο  πολιτιστικός χορευτικός σύλλογος Χαλκίδας ”η Αναπάλη” πραγματοποίησε μια μοναδική εκδήλωση με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 19 Αυγούστου στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης.Πλήθος κόσμου κατέκλυσαν το λιμάνι από νωρίς.

Παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή παράσταση  με πολύ συγκίνηση.Στο τραγούδι ο Ζαχαρίας Καρούνης ο οποίος δε χρειάζεται συστάσεις.

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής τραγουδώντας αμανέδες της νοσταλγίας και του ξεριζωμού του Ελληνισμού από τη Μ.Ασία.Μας ταξίδεψε και μας μάγεψε με τη φωνή του.Τα χορευτικά του συλλόγου ”η Αναπάλη” χόρεψαν με την ψυχή τους και έδειξαν δυνατή παρουσία πάνω στη σκηνή.Προσφύγων μνήμες λοιπόν.Και το δικό τους σλόγκαν”με τα τραγούδια δεν ξεχνώ με το χορό θυμάμαι”.

Όλη αυτή την προσπάθεια στήριξαν και βοήθησαν τα παιδιά του συλλόγου και οι χορηγοί, όπως το αγαπημένο σας, ηλεκτρονικό περιοδικό PENYPENY.GR,ο δήμος Χαλκιδέων,το αγρόκτημα Κελαιδίτης και το κατάστημα Ρακοθεωρίες. Από το δήμο παρευρέθησαν η Λίλιαν Σλακώνη,ο Χρήστος Παγώνης,ο Νικόλαος Γεωργαλάς,η Ρούλα Ματζάνα.Από την περιφέρεια, ο Γιώργος Κελαιδίτης και ο Πάτερ Δαμασκηνός.

Το PENYPENY.GR ήταν εκεί και δίνει τα θερμά συγχαρητήρια του σε όλη τη συλλογική προσπάθεια του συλλόγου και θα στηρίζει γενικότερα οποιαδήποτε εκδήλωση ή δραστηριότητα του.

Save