Πρώτος στη Νομική Αθηνών ο Γιώργος Ζαούρης από τη Χαλκίδα!

218

Πανελλήνια πρωτιά με 19.681 μόρια ο μαθητής του 1ου Λυκείου Χαλκίδας!

Ο Γιώργος Ζαούρης από τη Χαλκίδα, ήταν ο πρώτος όλων που πέρασε στις πανελλήνιες, στη Νομική Αθηνών.Το PENYPENY.GR θέλησε να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον συγχαρεί για τη μεγάλη του επιτυχία.

Γιώργο μου καταρχήν συγχαρητήρια!

Πραγματικά η Χαλκίδα θα νιώθει διπλά υπερήφανη που ένα δικό της παιδί κατακτά την πρώτη θέση σε μια τόσο δύσκολη σχολή.Μπορείς να μας πεις ποια ήταν η βαθμολογία σου στις εξετάσεις;

Σας ευχαριστώ πολύ!Οι βαθμοί μου στις πανελλήνιες ήταν οι εξής:

Λατινικά:100

Ιστορία:99,5

Αρχαία:98

Έκθεση:96

Κατέκτησες το στόχο που πάντα ήθελες;’Hταν το όνειρο σου;

Όσον αφορά για το αν ήταν η Νομική ο στόχος μου,από τη στιγμή που επέλεξα τις ανθρωπιστικές σπουδές, η Νομική για εμένα, ήταν μονόδρομος.Είναι αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες σχολές και αυτή που με ενδιέφερε περισσότερο, μιας και η δικαιοσύνη είναι η ύψιστη αρετή που θέλω να υπηρετήσω.

Πόσες ώρες διάβαζες τη μέρα, για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα;

Διάβαζα λίγο για την επιτυχία μου.Δηλαδή γύρω στις 4-5 ώρες τη μέρα.Ποτέ μετά τις 11 το βράδυ.Δηλαδή χωρίς ξενύχτια και πάντα κράταγα χρόνο για ξεκούραση.

Έχεις άλλα χόμπι,δραστηριότητες κτλ;

Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα social media και τον αθλητισμό,κυρίως το μπάσκετ.Ποτέ δε στερήθηκα αυτές τις δύο ενασχολήσεις μου.Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να κρατάει κανείς μια ισορροπία και αυτό έκανα και εγώ.

Λίγα λόγια για σένα ,οικογένεια,που μεγάλωσες;

Μεγάλωσα και ζω στη Χαλκίδα.Οι γονείς μου είναι καθηγητές.Ο πατέρας μου,ο Νίκος Ζαούρης είναι μαθηματικός και η μητέρα μου Ιωάννα, είναι φιλόλογος.Έχω και ένα μικρό αδερφό το Σπύρο, ο οποίος θα πάει β’ γυμνασίου.

Τι ζώδιο είσαι,αγαπημένη ομάδα,μουσική;

Ζώδιο:Δίδυμοι

Αγαπημένη ομάδα:Ρεάλ

Μουσική:Τα πάντα,κυρίως ξένο χιπ-χοπ,ραπ.

Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;

Μετά από 10 χρόνια,θα ήθελα να έχω κατορθώσει να συνδυάσω αυτή την επιτυχία μου,με μια ανάλογη επαγγελματική αποκατάσταση,να έχω πετύχει όλους τους στόχους μου και να συνεχίζω να αγωνίζομαι για το καλύτερο πάντα.

Τι θα ήθελες να συμβουλέψεις τα παιδιά που αγωνίζονται κάθε χρόνο με τις πανελλήνιες;

Αναφορικά με τα παιδιά που αγωνίζονται κάθε χρόνο με τις πανελλήνιες, θα ήθελα να τονίσω πως δε χρειάζεται να υπάρχει άγχος.Οι πανελλήνιες στην τελική, είναι απλά εξετάσεις και έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε.Είναι ανάγκη να υπάρχει ένα καθημερινό πρόγραμμα μελέτης και σωστή διαχείρηση του ελεύθερου χρόνου.Και φυσικά όσο πιο ψηλά γίνεται και πάντα να κηνυγούν τους στόχους τους!

Θα ήθελα να μας πεις 3 λέξεις που σε χαρακτηρίζουν.

Οι 3 λέξεις που με χαρακτηρίζουν είναι…αυτοπεποίθηση,υπομονή και αισιοδοξία.

 

Ένα πραγματικά ώριμο παιδί με στόχους,πολλές δυνατότητες και αρετές.Γνωρίζοντας τον βλέπουμε ότι όσο όμορφος είναι εξωτερικά άλλο τόσο είναι και εσωτερικά.Η δική μας ευχή είναι να είναι πάντα υγιής,τυχερός και ευλογημένος στη ζωή του…όλα τα υπόλοιπα τα έχει με το παραπάνω! Συγχαρητήρια Γιώργο μου!!!

Πένυ Λεβαντή

Editor of Penypeny.gr

 

 

Save

Save