Ταξιδεψτε στη Γαλλια με ενα ρομαντικο μπεστ σελερ

114

Το Μικρό Παριζιάνικο Βιβλιοπωλείο της Νίνα Γκεόργκε μάς συστήνει τον κύριο Περντί, ένα βιβλιοπώλη που για κάθε δυσκολία της ζωής συνταγογραφεί μυθιστορήματα.

Ταξιδέψτε στη Γαλλία με ένα ρομαντικό μπεστ σέλερ

Αγάπη, Γαλλία, λογοτεχνία αποτελεί ένα ιδανικό τρίπτυχο για αναγνώσματα της παραλίας. Θα το βρείτε στο Μικρό Παριζιάνικο Βιβλιοπωλείο (εκδ. Κλειδάριθμος) της Νίνα Γκεόργκε, ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που μεταφράστηκε σε 33 γλώσσες, έμεινε δύο χρόνια στις λίστες των μπεστ σέλερ στη Γερμανία, μπήκε στην αντίστοιχη κατηγορία των New York Times και σύμφωνα με τον Independent αναδείχθηκε δημοφιλέστερο βιβλίο στην Αγγλία για το καλοκαίρι του 2015.

Ήρωάς του είναι ο κύριος Περντί, ένας «λογοτεχνικός φαρμακοποιός» ο οποίος στο πλωτό βιβλιοπωλείο του, στις όχθες του Σηκουάνα, συστήνει μυθιστορήματα ως θεραπεία για κάθε πληγωμένη καρδιά. Μόνο τον εαυτό του δεν μπορεί να γιατρέψει, αφού αδυνατεί να ξεπεράσει την εξαφάνιση της μεγάλης του αγάπη η οποία πριν από είκοσι ένα χρόνια έγινε άφαντη αφήνοντας πίσω της μόνο ένα γράμμα. Όταν όμως τελικά ο κύριος Περντί αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, αναχωρεί για το γαλλικό νότο, για την καρδιά της Προβηγκίας, με συνταξιδιώτες ένα διάσημο συγγραφέα που έχει χάσει την έμπνευσή του κι έναν ερωτοχτυπημένο σεφ. Θα ξαναβρεί την παλιά του αγάπη; Η συνέχεια στις σελίδες μας.

Save