Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Ελεονώρα Μελέτη

97

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Μπορεί τα τελευταία χρόνια, να κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή όμως τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βγει και να φωνάξει σε όλους πόσο ερωτευμένη είναι.

Η παρουσιάστρια εδώ και μερικούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη. Σύμφωνα με το Ciao, ο σύντροφός της τής έκανε πρόταση γάμου, σε ένα ρομαντικό δείπνο και ενώ η παρουσιάστρια δεν το περίμενε. Παρόλα αυτό δεν το σκέφτηκε λεπτό για να πει το μεγάλο ναι.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης γνωρίστηκε με την Ελεονώρα, όταν εκείνη ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Νίκου Μουτσινά να δει την παράσταση στο Πειραιώς 131, «Από Πάνω» και επικοινώνησε με τη συνεργάτιδά της, Πέπη Χριστοπούλου για να της κλείσει θέση.Εκείνη, θέλησε παρόλα αυτά, να πάρει τηλέφωνο τον ίδιο τον Θοδωρή και όταν η ξανθιά παρουσιάστρια πήγε στην παράσταση, εκείνος έσπευσε να της συστηθεί.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν ύστερα από δύο μήνες και από τότε η φλόγα άναψε. Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στο γάμο του Σάκη Ρουβά.