Το νέο Versus στο Σχηματάρι διεξάγεται στις 11 Νοεμβρίου και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Γιώργου Θεολόγη και των Μονομάχων Σχηματαρίου,με παρουσιάστρια τη Λένα Κολλάρου!

266

Άλλη μία σημαντική παρουσία θα έχει το Versus X που για πρώτη φορά θα γίνει στο Σχηματάρι στις 11 Νοεμβρίου, όπου παρουσιάστρια θα είναι η Λένα Κολλάρου. 


Η παρουσία της σε όλα τα promotion του Versus πλέον είναι σταθερή αξία και έτσι το κοινό εκτός από τις μάχες θα έχει και μία αξιόπιστη εκφώνηση πάνω στο ρινγκ.

Το νέο Versus στο Σχηματάρι διεξάγεται στις 11 Νοεμβρίου και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Γιώργου Θεολόγη και των Μονομάχων Σχηματαρίου.

Το Versus μετράει το τέταρτο event μέσα στο 2017 με αυτό που έρχεται να είναι το πιο…καυτό με χρυσή οκτάδα από kickboxers να συμμετέχει στο τουρνουά.

Το promotion φιλοξενεί νέες δυνατές μάχες που θα ξεσηκώσουν για άλλη μία φορά το κοινό. Δείτε αναλυτικά την οκτάδα που θα συμμετάσχει εκεί.

1) Γιώργος Πιστόπουλος – Chazaridis team
2) Παρασκευάς Καβαλάρης – Glory club
3) Γιώργος Φουλίδης – Sassaridis team
4) Γεράσιμος Θερμός -X crew
5) Luciano Rucci – Kritikos camp
6) Παύλος Κατσούλης – Α.Σ Πολέμαρχος Ψαχνών
7) Γρηγόρης Δάγγας – Ultimate Training Academy
8) Αργυρης Κοβάνης – Μονομάχοι Θήβας

 Η Άννα Μαρέρο θα κληθεί για δεύτερη φορά ως ring girl του ερχόμενου Versus από τον promoter Τάκη Πετρίδη.


Η όμορφη χορεύτρια θα είναι παρούσα στο event διασκεδάζοντας το κοινό αλλά θα ξεκουράζει και το…μάτι των κουρασμένων μαχητών.

Όπως καταλαβαίνετε δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Save