Τρόποι να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό

Αναγκαστικά για να φαίνεσαι περιποιημένη βάφεσαι από το πρωί που ξυπνάς για να πας στη δουλειά. Πολλές φορές, όμως, η μέρα σου αργεί να τελειώσει καθώς, σχολάς στις 8, πας για ένα φαγητό με φίλους και μετά για ποτό με τον αγαπημένο σου. Δεν μπορείς να ξεβαφτείς και να ξαναβαφτείς από την αρχή και έτσι, κρατάς το ίδιο μακιγιάζ. Εμείς, λοιπόν, θα σου δώσουμε τις συμβουλές μας για να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Πώς να μετατρέψεις γρήγορα το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό;

  1. Παίξε με το κραγιόν: Μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα μπορείς να αλλάξεις το μακιγιάζ σου και να φαίνεσαι τελείως διαφορετική απλά αλλάζοντας το κραγιόν. Αφαίρεσαι, λοιπόν, το απαλό κραγιόν που φορούσες το πρωί και στη θέση του βάλε για παράδειγμα ένα έντονο κόκκινο.
  2. Ενίσχυσε τη μάσκαρα: Ξαναπέρνα την μάσκαρα σου από πάνω. Έτσι, θα δώσεις περισσότερη ένταση στο βλέμμα σου και θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα.
  3. Ξέχασες τη σκιά; Το πρωί σχεδόν ποτέ δεν βάζεις σκιά. Για να φαίνεται πιο φρέσκια, λοιπόν, στη βραδινή σου έξοδο ήρθε η ώρα να το κάνεις. Βάλε, έστω μια απαλή σκιά αφού δε σου αρέσουν οι υπερβολές στο επάνω κινητό βλέφαρο και θα δεις ότι τα μάτια σου θα φαίνονται πιο ξεκούραστα.
Tip!

Μην ξεχάσεις πριν το ραντεβού σου να ψεκαστείς με λίγο άρωμα για να μυρίζεις υπέροχα.

πηγη:ipop

Save

Save