10 εύκολοι τρόποι για να οργανώσεις την ντουλάπα με τα χειμερινά σου ρούχα

Μπήκε ο Νοέμβριος, κρύωσε λίγο παραπάνω ο καιρός και εγώ, όπως και εσείς, θα σκεφτήκατε ότι πρέπει πια να κατεβάσω και τα πιο βαριά χειμερινά μου ρούχα, όπως τα ζεστά πουλόβερ, παλτό, κασκόλ… Επειδή όμως έρχεται το Σαββατοκύριακο, είναι ευκαιρία να οργανώσετε την ντουλάπα σας με 10 εύκολους τρόπους! Ήρθε η στιγμή, στην θέση των εναπομείναντων καλοκαιρινών ρούχων να μπουν τα χειμωνιάτικα σύνολα.

Η ανανέωση της ντουλάπας μας, μπορεί να είναι μια βαρετή διαδικασία αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτη επειδή σε όλες τις γυναίκες αρέσει να μπορούν να δουν τα ρούχα τους και όχι να τα ψάχνουν με τα κιάλια.

organize-closet-17

Ξεκινήστε πρώτα και κάντε μια εκκαθάριση, βάλτε στην άκρη τα ρούχα που νομίζετε ότι κάποια στιγμή θα τα βάλετε αλλά δεν τα βάζετε ποτέ, ξεχωρίστε τα πανωφόρια, τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Βρείτε σε καταστήματα με είδη σπιτιού, κουτιά αποθήκευσης και θα σας πω ένα extra tip, όπου είναι οι μικρές συσκευές φωτισμού που λειτουργούν με μπαταρίες και μπορούν να τοποθετηθούν στην ντουλάπα σας, για να βλέπετε ξεκάθαρα όλα τα πράγματα.

Δείτε παρακάτω, δέκα εύκολους και γρήγορους τρόπους για να βάλετε σε τάξη την ντουλάπα σας και να μπορείτε να κάνετε αμέτρητους υπέροχους συνδυασμούς πάνω σας, χωρίς κόπο.

Save

Save

Save