Συμβαίνει τώρα

15 ψέματα που μας είπε το Sex And The City για τις σχέσεις!

15 ψέματα που μας είπε το Sex And The City για τις σχέσεις!

10 Μαΐου 2021 · JOYTV

sexandthecityg7fg45d

Από JoyTv

Το «Sex And The City» υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές, γιατί οι καταστάσεις τις οποίες βίωναν οι 4 κολλητές φίλες ήταν πολύ ρεαλιστικές και οικείες. Η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda μπορεί να ζούσαν στη Νέα Υόρκη και να ζούσαν μια πολυτελή ζωή, αλλά οι σχέσεις μεταξύ τους και κυρίως με τους συντρόφους τους, θύμιζαν καταστάσεις που έχουμε ζήσει όλοι.

Η φιλία ήταν το στοιχείο που τις ένωνε, αλλά και τις έκανε αγαπητές στο κοινό, αφού ό,τι κι αν συνέβαινε η μία υποστήριζε την άλλη. Όπως κάνουν οι πραγματικές φίλες, η μία συμβούλευε την άλλη και όλες μαζί εμάς που περιμέναμε υπομονετικά να δούμε στη μικρή μας οθόνη (και στην μεγάλη) τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα καθημερινά προβλήματα. Κάποιες συμβουλές και κάποιες λύσεις ήταν λυτρωτικές, αλλά κάποιες ήταν απλά ψεύτικες. Γιατί όσο και αν εξωραΐζεις καταστάσεις μέσα από stylish ρούχα και εύκολα συναισθήματα, η πραγματικότητα πάντα σου χτυπάει την πόρτα.

Το είχαν πει στο «Sex and the City», αλλά μήπως να το ξανασκεφτείς;

1. Είναι απαίσιο να είσαι single. Εντάξει, κάποιες φορές είναι ωραίο να βγαίνεις απλά με τις φίλες σου και να μην έχεις κάτι που να σε ‘βασανίζει’ γλυκά.

2. Το να χωρίζεις μέσω post-it σε βγάζει από τη δύσκολη κατάσταση. Ναι, αλλά είναι και κάπως υποτιμητικό να σε χωρίζουν, χωρίς καν να σε κοιτάξουν στα μάτια!

3. Όταν υπεραναλύεις με τις φίλες σου ένα θέμα που σε απασχολεί, θα βρεις την λύση. Ή απλά θα καταλήξεις σε υπερβολικά και εξωπραγματικά σενάρια, αντί για το προφανές.

4. Δεν μπορείς να αλλάξεις έναν άντρα, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Αφού δεν θα αλλάξει, γιατί να μπεις στον κόπο και γιατί…

Περισσότερα: JoyTv.grΠηγή

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν θα αφήσω την κουζίνα για την τηλεόραση»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν θα αφήσω την κουζίνα για την τηλεόραση» 18 Ιουνίου 2021 · ΠΑΣΧΑΛΗΣ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close