ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώνει ο Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης», με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ στο Daluz, Αλυκές Δροσιάς.

Γιορτή Μανιταριού και Διεθνούς Κουζίνας στη Χαλκίδα

Γιορτή Μανιταριού και Διεθνούς Κουζίνας στη Χαλκίδα
Μια γιορτή Μανιταριού και διεθνούς κουζίνας, θα μας ταξιδέψει γευστικά σε Ανατολή, Μεσόγειο και μέρη τροπικά, μέσα από το μενού που επιμελείται ο βραβευμένος Χαλκιδέος σεφ, Θανάσης Ρούσσος.
Το μενού περιλαμβάνει μπύρα, κρασί, τσίπουρο και άλλες εκπλήξεις.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά και θα μας διασκεδάσουν οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador και η Ορχήστρα Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ, με μαέστρο τον Πέτρο Πρόκο.
Σε μια εποχή που οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και η παγκοσμιοποίηση μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε πρώτες ύλες και τεχνογνωσία οποιασδήποτε κουζίνας, τίποτα δεν μας εμποδίζει να απολαύσουμε έθνικ φαγητά και να τα κάνουμε αγαπημένα μας.
Χρησιμοποιώντας και μεταμορφώνοντας γνώριμες πρώτες ύλες σε μία αλά Σπετσιώτα, σ’ ένα τίκα μασάλα και από κει σε ένα σούσι, μπορούμε να τριγυρίσουμε στον κόσμο.
Με οδηγό την γεύση θα κάνουμε ένα οδοιπορικό από την δροσιά των ελληνικών νησιών στην μυστικιστική Ασία και από εκεί στα εξωτικά νησιά του Ειρηνικού.

 

Save

SHARE
Previous articleΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Next articleΒάπτιση: Φανταστικές ιδέες διακόσμησης
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!