ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προμηνύει κάποιες δύσκολες καταστάσεις τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σου κι αν θες να απεμπλακείς από αυτές δεν έχεις παρά να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν στην λογική του «ό,τι έγινε, έγινε»!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δίνει το έναυσμα για ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε συγγενικά πρόσωπα ή γνωστούς/ες, που εμπλέκονται στα προσωπικά σου, προσπαθώντας να σε χειραγωγήσουν. Επιπλέον, ίσως δεις ή μάθεις κάτι δυσάρεστο, από την άλλη πλευρά όμως σε πνευματικό ή δημιουργικό επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αλήθειες που στην πορεία θα συμβάλλουν στην πλήρη αναμόρφωση σου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε πιέζει να πάρεις θέση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι αν επιλέξεις να καλύψεις τις ανάγκες σου «πάση θυσία» ίσως κινδυνέψεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση εξάρτησης από την οποία θα είναι δύσκολο να βγεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως η οικογένειά σου είναι σε θέση να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις. Επιπλέον, η περίοδος ευνοεί την ρύθμιση θεμάτων σχετικών με ακίνητα.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σου ανοίγει πόρτες, το θέμα όμως είναι τι ανταλλάγματα θα σου ζητήσουν, γι’ αυτό έχε τον νου σου! Ακόμη κι αν κάποιος/α σε αυτήν την φάση γίνεται «χαλί να τον/την πατήσεις», είναι βέβαιο πως έχει σχεδιάσει την πλήρη υποταγή σου στα σχέδια του/της. Κι αν δυσκολευτείς να πάρεις μια απόφαση, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε γνωστούς ή συγγενείς, που έχουν μια πιο καθαρή ματιά και μπορούν να σε συμβουλέψουν σωστά.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Φαίνεται μάλιστα ότι είναι η κατάλληλη συγκυρία για να απαλλαγείς «μια κι έξω» από συνήθειες ή επιλογές που σε βλάπτουν. Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα αλλοιωμένων ή ακατάλληλων τροφών-καλλυντικών. Παράλληλα αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να μην αμελήσεις την φροντίδα τους, «περισώζοντας» ό,τι μπορείς.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τουλάχιστον για σήμερα, ο Δίας στο ζώδιό σου δεν σε προστατεύει και τόσο, αντίθετα μπορεί να διογκώσει αρνητικές καταστάσεις και να μεταφέρει προβλήματα των άλλων στην «αυλή» σου. Παράλληλα, σε σχέση με τις φιλίες σου, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή είτε να συμπαρασταθείς ολόψυχα σε ένα πρόσωπο που περνά τον «Γολγοθά» του, είτε να στείλεις στο… πυρ το εξώτερον κάποιον/α που σου παίζει άσχημα παιχνίδια.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναδεικνύει το «σεξαπίλ» σου, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς σωστά ένα τέτοιο πλεονέκτημα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανεξάρτητα από τις δικές σου επαγγελματικές βλέψεις, εκείνο που προέχει για τους άλλους είναι να σε κατακτήσουν ερωτικά. Κι εδώ είναι που θα σε βοηθήσει καταλυτικά η ικανότητά σου να ελίσσεσαι και να λες είτε μισές αλήθειες, είτε μισά ψέματα!

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις ποικίλες συναλλαγές σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν θες και πολύ να καταστρέψεις από μόνος/η σου κάθε θετική προοπτική και σε αυτήν την φάση ο χειρότερος εχθρός σου είναι ο εαυτός σου. Φρόντισε λοιπόν να απαλύνεις τις εμμονές σου και κυρίως αυτήν την… καταραμένη αίσθηση του «όλα ή τίποτα»!

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ευνοεί τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά και το πιθανότερο είναι να ωφεληθείς από ζημιές ή απώλειες άλλων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις προκαλέσεις, αφού πρώτον δεν σου πρέπουν τέτοιες πρακτικές και δεύτερον είναι γνωστό ότι «όλα εδώ πληρώνονται»! Θετικές προδιαγραφές δημιουργούνται και για την περίπτωση που αναζητάς χρηματοδότες ή κάποιες εγγυήσεις για την συνέχεια.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως σου εντείνει την ανάγκη να ελέγξεις τόσο τις καταστάσεις όσο και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αλλά σε καμία περίπτωση μην θεωρήσεις πως έχεις να κάνεις με «εύκολες» περιπτώσεις. Ίσα-ίσα, τα… σιγανά ποτάμια να φοβάσαι, εκείνους κι εκείνες δηλαδή που προβαίνουν σε αρχικές υποχωρήσεις με σκοπό να σε ρίξουν στον «λάκκο» που «έσκαψες» γι’ αυτούς/ες!

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ενοχλήσεις στην υγεία σου κι αν θες να προλάβεις ανεπιθύμητες καταστάσεις δεν έχεις παρά να προχωρήσεις σε έναν καθαρισμό ή μια αποτοξίνωση. Επιπλέον, φαίνεται ότι στον χώρο της εργασίας σου αναπτύσσονται αντιζηλίες που σε αφορούν και καλό είναι να κρατήσεις έγκαιρα τις αποστάσεις σου, αφού μια «ευεργεσία» μπορεί να στοχεύει σε «άλλου είδους» ανταλλάγματα.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Τα προβλήματα φίλων και αγαπημένων φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου κι ίσως κάποιες στιγμές να μοιραστείς μαζί τους και τον πόνο σου. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι ο δικός σου ρόλος είναι κυρίως εμψυχωτικός και δεν ωφελεί κανέναν το να γίνεις μέρος του προβλήματος. Επιπλέον, δεν αποκλείεται όλα αυτά να είναι μέρος ενός «παιχνιδιού» που αποσκοπεί στο να σε «τραβήξει» από κάποιες άλλες «ενοχλητικές» προτεραιότητές σου.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

SHARE
Previous articleCOSA DI CIELO
Next articleΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ”ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!