ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ”ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ

 

ΥΠΗΡΕΤΗΣ 2 ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ.

Μια υπέροχη θεατρική ομάδα που πάντα μας εκπλήσει με κάτι απολαυστικό.

Ο Δημήτρης Θεοδώρου σκηνοθέτης και ηθοποιός όλων των παραστάσεων κάνει πάντα την υπέρβαση για κάτι πρωτοποριακό.Η Κατερίνα Λιάπη-Δάβρη πρόεδρος της ομάδας στηρίζει τα πάντα με όλο της το είναι.Αξίζουν να ειπωθούν τα ονόματα όλων των παιδιών που απαρτίζουν τη θεατρική ομάδα.Ματούλα Λιάπη,Έλσα Λιάπη,Ευάγγελος Λιάπης,Ιωάννης Φούκης,Ζωή Σταματοπούλου,Αντώνης Καραθανάσης,Κωστής Καπνιάς,Ευαγγελία Αθανασούλη,Νίκος Ποταμιάνος,Αργύρης Κόκκινος,Χριστίνα Γκιόκα και τα παιδιά πίσω από τις” κάμερες” και τα φώτα, που συμβάλλουν για το άψογο αποτέλεσμα.

DSC_0175DSC_0152DSC_0093DSC_0087DSC_0073DSC_0054DSC_0050DSC_0047DSC_0037DSC_0030DSC_0026DSC_0015DSC_0007

 

20 χρόνια “ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΑ” ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ! 20 χρόνια γεμάτα εκδηλώσεις, συναισθήματα, μνήμες.Ο Δημήτρης Θεοδώρου ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο στη σελιδα του στο fb ”θεατρική ομάδα Οινοφύτων Δημοσθένη Λιάπη ”που αξίζει να δείτε.

https://www.facebook.com/groups/518560541512927/?fref=ts

 

 

 

 

Save

Previous articleCOSA DI CIELO
Next articleΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ – ΙΟΥΛΙΟΣ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!