Peny’s touch – το αγγιγμα της Πενυς

                                                      PENY’S TOUCH

 

Γεια σας!

Είμαι πολύ χαρούμενη που σας καλωσορίζω και που γράφω τις πρώτες μου γραμμές σε αυτό το πολύ αγαπημένο,όμορφο,δικό μου κομμάτι από καρδιάς και ψυχής,το E-Magazine PENYPENY.GR !

   Δεν ήξερα πως να αρχίσω.Μετά όμως σκέφτηκα πως θα πιάσω το στυλό μου και θα κάνω την αρχή όπως μου έρθει.’Εβαλα τα ακουστικά μου στο λάπτοπ μου,ακούγοντας τη χαλαρωτική μουσική που σας έχω ήδη βάλει ως δώρο στο PENYPENY και είπα να αφεθώ.

Εδώ μέσα είναι ο χώρος μου που θα λέω τα δικά μου και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι με πολύ αγάπη.Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή.Πέρασα αρκετό καιρό που ένιωθα ξεζουμισμένη και άδεια.Είχα ανάγκη να φορτίσω μπαταρίες σαν άνθρωπος και εγώ.Για αρκετό καιρό τροφοδοτούσα άλλους μέχρι που άδειασα εντελώς.Αποφάσισα συνειδητά να κάνω μάνο όμορφα πράγματα μόνο και μόνο να αρχίσω να παίρνω μπρος.’Ηθελα να αρχίσω από την αρχή κάτι που να με γεμίζει και να μπορώ να το μοιραστώ.Γιατί αυτό που έμαθα από πολύ μικρή ήταν να μοιράζομαι τα πάντα ,ακόμα και μια μικρή σοκολάτα που μπορεί να είχα, σε 4,6,8 κομμάτια και ας μην έμενε ποτέ τίποτα για την Πένυ.Δε με πείραζε ,ήμουν χαρούμενη.Μεγαλώνοντας έμαθα πως είναι υπέροχο να μοιράζεσαι αρκεί να είναι κάτι που θέλεις πολύ να δώσεις,σου περισσεύει και δεν περιμένεις αντάλλαγμα.Μόνο τότε έχει αξία πιστέψτε με.Πάντα σου επιστρέφει ο Θεός όσα σου αξίζουν.

‘Εμαθα να με αγαπώ,να με εκτιμώ,να με φροντίζω,να κάνω παρέα με την Πένυ μου και ανακάλυψα πόσο γαμάτη παρεα είμαι τελικά.Μάζεψα τις εμπειρείες μιας ζωής με πολλές όμορφες,δυνατές,ευτυχισμένες ή και όχι τόσο καλές στιγμές και σκέφτηκα τι αγαπώ και λατρεύω περισσότερο σαν άνθρωπος.Μου ήρθαν πολλές λέξεις .Επικοινωνία,να αγαπώ,να νιώθω,να μοιράζομαι,να ζω,να γελάω ,να περνάω καλά,να έχω τους ελάχιστους αγαπημένους φίλους μου,να πίνω πολύ καφέ,να καλοτρώω,να γυμνάζομαι ( αυτό αγαπήθηκε τους τελευταίους μήνες και θα σας πω το λόγο κάποια στιγμή),έμαθα να αγαπώ ότι μισούσα και τώρα είμαι έτοιμη.’Ετοιμη να ανοίξω την καρδιά μου σε άλους εσας.Με τα άσχημα και τα καλά μου.

Θα γράφω ειλικρινά και αληθινά όσα μου αρέσουν και όσα όχι.’Οτι με ενοχλεί και ότι με ευχαριστεί.Η επιλογή είναι δική σας αν θα τα διαβάζετε ή όχι.Θα ξέρετε όμως ότι θα υπάρχει πάντα εδώ μια φίλη για σας.Και θα περάσουμε υπέροχα ,είμαι σίγουρη.

 

Σας φιλώ γλυκά!!!

Πένυ Λεβαντή

 

SHARE
Previous articleΠως θα φτιαξεις ενα καφασι θηκη στον τοιχο σου
Next articleΕλενη Πετρουλακη – Power Yoga
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!