ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

α

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και κάτω από αυτό το «καθεστώς» δεν έχεις κι εσύ παρά να σχεδιάσεις μια μικρή «απόδραση» από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν όμως πρόκειται να διαμείνεις κάπου αλλού, φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τις προδιαγραφές του καταλύματός σου, αφού είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ελλείψεις που… δεν ήταν γνωστές!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να αξιολογήσεις τις ανάγκες αλλά και τις οικονομικές προτεραιότητές σου, αποφεύγοντας κάποια έξοδα που πάνε «στον βρόντο». Παράλληλα, οφείλεις να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου σχετικά με τεχνικές βλάβες ή ζημιές, που μπορεί να σε καθυστερήσουν μέχρι του σημείου να ματαιώσεις κάποιες από τις δραστηριότητες σου. Αν μάλιστα μετακινηθείς με δικό σου μέσον, φαίνεται ότι οι «αναποδιές» σε… περιμένουν στην γωνία!

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις την προσοχή αλλά και τις ικανότητές σου στην διαχείριση περίπλοκων ή δύσκολων καταστάσεων, αφού το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω τους», κόντρα στην όποια διάθεσή σου να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Όσον αφορά όμως σε μελέτες και κάθε είδους τεχνική επεξεργασία, έχεις το «πράσινο φως» για να προχωρήσεις. Παράλληλα καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου δεν είναι σε καλή μέρα, με συνέπεια να προκύψουν δυσκολίες και εμπλοκές στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Αν όμως φερθείς με τον δέοντα επαγγελματισμό οι «εξετάσεις» που θα περάσεις θα σε δικαιώσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά σημάδια στην υγεία σου κι αν χρειαστεί να χαλαρώσεις σε ένα «δικό σου» μέρος μακριά από εξωτερικές παρεμβάσεις.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητά σου όμως γεγονός είναι ότι θα δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις «την ήρα από το στάρι», αφού μέσα στις νέες γνωριμίες σου υπάρχουν μεν ποιοτικά άτομα αλλά και κάποια άλλα που δεν έχουν να σου προσφέρουν παρά μόνον ανούσιες συζητήσεις. Αν πάντως «ζαλιστείς» από το διαρκές… μπίρι-μπίρι, δεν έχεις παρά να αποσυρθείς από το προσκήνιο, και να «βυθιστείς» είτε στις σκέψεις σου, είτε σε κάποιο ανάγνωσμα.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους δεν πρόκειται να σε… αφήσει σε ησυχία και το πιθανότερο είναι να συμμετάσχεις σε ποικίλες δραστηριότητες, είτε το θέλεις, είτε όχι! Επιπλέον, θα χρειαστεί να έρθεις σε συνεννόηση με άτομα μιας εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας αλλά και «αγύριστα κεφάλια» και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να κινηθείς στην βάση μιας ελάχιστης συμφωνίας, αφού το να «τα βρείτε» σε όλα δείχνει μάλλον δύσκολο.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σκοπεύει να σου αναθέσει επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις κι ίσως κάποια στιγμή να σε πιάσει το παράπονο, επειδή την ίδια ώρα που εσύ πασχίζεις και αγκομαχάς κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν την θερινή ραστώνη! Εδώ όμως δεν έχεις παρά να σκεφτείς πως όταν θα είσαι «έτοιμος/η» από κάθε άποψη, εκείνοι/ες θα «τρέχουν». Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους θα βοηθήσει, ώστε να γίνουν κτήμα σου χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κόντρα στην γενικότερη διάθεση που κινείται σε «κλίμα διακοπών», σε συμφέρει να κάνεις μια «στάση» στην διασκέδαση, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, όσο κουραστικά κι αν φαίνονται! Εξ άλλου η ημέρα δεν προσφέρεται για μετακινήσεις κι επαφές, εκτός από όσες σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις. Μην ανησυχείς όμως αφού αύριο θα πάρεις την «ρεβάνς». Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους θα σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι» και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που έχουν να σου πουν ή να σου δώσουν κάτι το ουσιαστικό. Σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι να άγεσαι και να φέρεσαι από εντυπώσεις, μένοντας τελικά με μια αίσθηση κενού. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να σου δημιουργήσει κάποιες οικονομικές δυσκολίες, γι’ αυτό μην ξοδεύεις στα «κουτουρού»!

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρές συζητήσεις και «σχέδια επί χάρτου» δίνουν το στίγμα μιας ημέρας αφιερωμένης στον καλύτερο προγραμματισμό των κινήσεων σου και την κάλυψη των όποιων ελλείψεων σου. Επιπλέον, μπορεί να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεση που αφορά κυρίως άλλους και τελικά να καρπωθείς κι εσύ κάποια πλεονεκτήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, αφού έτσι θα βρεις πολλές από τις απαντήσεις που ζητάς.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας, αναζητώντας πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και βάζοντας μια τάξη στο προσωπικό σου «σύμπαν». Στο πρόγραμμα είναι και κάποιες τεχνικές εργασίες αποκατάστασης ζημιών, κι αφού τα κάνεις όλα αυτά, τότε μπορείς να αφοσιωθείς… απερίσπαστος/η στην διασκέδαση και το παρεΐστικο κλίμα, που σου υπόσχεται η Σελήνη στους Διδύμους!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε στην άφιξη κάποιων επισκεπτών, είτε στην δική σου διάθεση να «δραπετεύσεις» σε ένα ξένο περιβάλλον. Παράλληλα. ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τις έγνοιες και τους προβληματισμούς ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού η όποια αδιαφορία σου μπορεί να εκληφθεί ως απόρριψη.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

SHARE
Previous article“ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
Next articleΣαλατες σε βαζακι: Η νεα μοδα στη διατροφη
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!