PILATES

PILATES

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες και γρήγορες πληροφορίες για το τι είναι πώς λειτούργει και  πώς επιδρά το pilates στο σώμα.

 

Η μέθοδος PILATES χρησιμοποιεί ασκήσεις εδάφους και ειδικά μηχανήματα

Οι ασκήσεις εδάφους (ματ) είναι μια πολύ καλή αρχή για κάποιον νέο στο Pilates. Δοκιμάστε μια μικρή ομάδα ή ένα ιδιαίτερο μάθημα

Η μέθοδος PILATES συστήνεται από ορθοπεδικούς και φυσιοθεραπευτές, σαν η ασφαλέστερη μέθοδος εκγύμνασης. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο ανθρώπου, άντρα ή γυναίκας που επιθυμεί να αναπτύξει την μυϊκή του τόνωση, την ευλυγισία του, και γενικότερα την σωστή στάση, λόγω της προσαρμογής των ασκήσεων στις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος. Ενδείκνυται στην αποκατάσταση από τραυματισμούς, ή παθήσεις που οφείλονται στον σημερινό τρόπο ζωής (αυχενικό σύνδρομο, τενοντίτιδες, παχυσαρκία κλπ).

Είναι κατάλληλη για εγκύους, καθώς βοηθά τους πυελικούς μύες και ασφαλής για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας λογω του προσωπικού προς το κάθε άτομο χαρακτήρα του προγράμματος.

Οι ασκήσεις του PILATES δυναμώνουν,σμιλεύουν και τονίζουν το σώμα αποκαλύπτοντας τους μυς χωρίς λίπος σε ολα τα σημεία του σώματος.

Ακόμα  μπορεί να συντελέσει πολύ θετικά σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Το Pilates μπορεί μπορεί να δώσει μια ώθηση στο μεταβολισμό και να σας

βοηθήσει να χάσετε πόντους

Το Pilates  μεταμορφώνει εντελώς το σώμα και τον οργανισμό των περισσότερων από αυτούς που ασχολούνται με αυτό.

Όπως έλεγε ο Pilates:

“Μετά από δέκα συνεδρίες, θα παρατηρήσετε

μια αλλαγή στο σώμα σας.

Μετά από είκοσι, θα την δούν και οι άλλοι,

και μετά από τριάντα,

θα έχετε ένα ολοκαίνουριο σώμα”

Save

Previous articleΚορμος σοκολατας (Μωσαϊκο)
Next articleMad VMA 2016: Οι καλοντυμενες και οι κακοντυμενες απο το κοκκινο χαλι των βραβειων
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!