ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου «ανεβάσει» την ψυχολογία, πολύ περισσότερο που μπορεί να συνδυαστεί και με μια παράλληλη επαγγελματική επιτυχία! Ακόμη ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άριστα τα σχέδια σου για μια γενική αναβάθμιση του χώρου σου, ίσως μάλιστα να σου δοθούν συγκεκριμένες βοήθειες.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη, ο ενεργός Δίας μπορεί να σε ωθήσει σε μια επιμορφωτική δραστηριότητα, από την οποία έχεις να ωφεληθείς πολλά, να σου προσφέρει εργαλεία ή συσκευές που θέλεις αλλά και να φέρει μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ενεργός Δίας διευρύνει τις οικογενειακές και οικονομικές προοπτικές σου και το μόνο που σου μένει είναι να μην αρνηθείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Φρόντισε όμως να μην ξανοιχτείς σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, όπως επίσης να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις κινήσεις εντυπωσιασμού, που δημιουργούν μεν «ντόρο» αλλά επί της ουσίας δεν σου προσφέρουν τίποτα.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 Ο ενεργός Δίας, σε διευκολύνει να βρεις λύσεις ή βοήθειες σε μια σειρά από ζητήματα, που για σένα είναι «πρώτης γραμμής». Για να έχεις όμως τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα πρέπει να υπολογίσεις και τόσο τις θέσεις των άλλων, αφού με την συνδρομή της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μόνος/η σου, παρά μέσω μιας συνεργασίας.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου, αφού ο ενεργός Δίας έχει τον τρόπο να βάλει θετικό πρόσημο στο ισοζύγιο σου. Ακόμη, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στην δουλειά σου. Ωστόσο αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι προσπάθειες σου δεν θα ευδοκιμήσουν.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Δίας σου δίνει εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον, αφού μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, ικανούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Παράλληλα βέβαια θα γνωρίσεις και κάποιους αμετροεπείς τύπους, χωρίς βάθος και ουσία αλλά δεν έχεις παρά να τους… προσπεράσεις!

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

 

 Η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο τυχερές της χρονιάς, αρκεί να αφεθείς στην ροή των γεγονότων. Ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει προστασία αλλά και μια σειρά από ευκολίες, που θα σου δώσουν το δικαίωμα να ελπίζεις στην μέγιστη δυνατή απόδοση των προσπαθειών σου κι αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, η θετική του πορεία είναι μάλλον εξασφαλισμένη!

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενεργός Δίας σε παίρνει… υπό την προστασία του και τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει δεν είναι μόνον υλικά. Έχουν να κάνουν κυρίως με την χαρά της ζωής μέσα από πράγματα που μπορεί να είναι πολύ απλά, όπως για παράδειγμα οι όμορφες στιγμές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι ο ενεργός Δίας θα σου δώσει πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμά σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, σκέψου μήπως μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν νοιώθεις μια κάποια αβεβαιότητα σε σχέση με τους στόχους και την πορεία σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την γνώμη ενός συνεργάτη ή συγγενή σου. Γενικότερα, με την συνδρομή του Δία, οι άλλοι μπορούν, όχι μόνον να σου προσφέρουν βοήθειες, αλλά και τις ιδανικές λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί. Ακόμη, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Εν μέσω «εορταστικού» κλίματος, ο ενεργός Δίας ενισχύει τις πιθανότητες μιας σημαντικής οικονομικής ή επαγγελματικής επιτυχίας κι αν σου γίνει μια πρόταση μην πεις όχι. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν κάθε είδους επενδυτική προσπάθεια αλλά και την προμήθεια εξοπλισμού, ίσως μάλιστα να βρεις σε προσφορά κάτι που θα σου λύσει τα χέρια.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

 

 Με τον Δία «αφεντικό» στην ζωή σου, ακόμη και να θες να… χάσεις, δεν θα τα καταφέρεις! Αν μάλιστα ακολουθήσεις το ένστικτό σου μπορείς να πετύχεις και κάτι που θεωρείται σχεδόν «θαύμα». Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, κάτι που θα σε απαλλάξει από την έγνοια του.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

SHARE
Previous articleΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
Next article7 τροποι για να φορεσουμε μαντηλια στο κεφαλι και πως τα δενουμε
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!