ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι στην οικογένεια σου υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να μάθεις. Επιπλέον στην δουλειά σου καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να υπερασπίσεις την θέση σου από υπονομευτικές πρακτικές. Και με τον Πλούτωνα να δεσπόζει στις εξελίξεις, ίσως τελικά εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές σου.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όσο και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναστατώσουν την καθημερινότητά σου, βάζοντας σε συχνά να ματαιοπονείς για υποθέσεις άλλων, που τη μια στιγμή θέλουν κάτι και την άλλη το αντίθετό του! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κακίες και υπονομευτικές πρακτικές.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την συνδρομή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από την… γυμναστική!.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Παράλληλα όμως ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως «γεννήσει» κάποιες αμφιβολίες ή δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες», οπότε καλό είναι να έχεις τον νου σου. Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις σχέσεις και τις φιλίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο» αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «αμυνθείς» απέναντι στις απαιτήσεις ενός γνωστού ή συγγενή σου.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

 

Ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό αδιέξοδο ίσως σε εξωθήσει σε μια «τελεσίδικη» απόφαση που θα έπρεπε να έχεις πάρει από καιρό. Παράλληλα, στην καθημερινότητά σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα που θα σε «καθηλώσει», μπορεί όμως να μάθεις και κάτι που θα σε πικράνει. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου ή να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ).

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούλησή σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να φυλαχτείς από ύπουλες «μαχαιριές, ενώ τονίζει την ανάγκη σου να απομονωθείς για λίγο από την βουή της καθημερινότητας.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα έπρεπε να γνωρίζεις ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Ίσως όμως να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε μια «έξαρση» θυμού, με αφορμή τις κινήσεις ενός ατόμου από το φιλικό σου περιβάλλον.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει την δυναμική σου στον επαγγελματικό στίβο, παράλληλα όμως η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ψάξεις και να ανακαλύψεις «μυστικά και ντοκουμέντα» που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά σου. Επιπλέον ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις ώστε να λυθεί μια περίπλοκη υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αντί για «κομιστής», θεωρηθείς εσύ ο βασικός υπεύθυνος/η για το εν λόγω πρόβλημα.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά. Καλό είναι όμως να δράσεις αυτοπροσώπως αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα βρεθεί για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει την «δίψα» σου για γνώσεις κι ίσως μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.

 

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

SHARE
Previous articleBeauty tips by Dimitra
Next articleΑυτο ειναι το ελληνικο νησι με την ομορφοτερη θεα στον κοσμο – Το βρηκαν οι Καναδοί
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!