ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Δίας ευνοεί τις προθέσεις σου να επεκτείνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να βρεις μια δουλειά αντάξια των προσόντων σου. Επιπλέον είναι μια καλή ημέρα για να υποβάλλεις ένα σημαντικό αίτημα αλλά και να προμηθευτείς εργαλεία ή εξοπλισμό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ανανέωση του προσωπικού σου χώρου και στην ευνοϊκή ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη είδηση θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και με την ψυχολογία σου «στα ύψη» λίγα είναι εκείνα που δεν μπορείς να κάνεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο προάγει την επικοινωνία σου κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που μπορούν να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας πριμοδοτεί την διασκέδασή σου, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες για χαρές και επιτυχίες των παιδιών σου.

 

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις την αγοραστική δύναμη για να καλύψεις κάποιες άμεσες ανάγκες ή επιθυμίες. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με ό,τι του λείπει, από έπιπλα ή αξεσουάρ, μέχρι προμήθειες. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί να αξιοποιήσεις την βοήθεια των οικείων σου αλλά και να κινηθείς για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ο Ερμής στο ζώδιό σου συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο και τα μέσα να «σπρώξει» μια υπόθεσή σου. Επιπλέον, σε καλεί να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις και τα σχέδιά σου, αφού θα τύχουν ευνοϊκής αποδοχής. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση αλλά και μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενούς σου.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας αχρείαστες δαπάνες και κινήσεις εντυπωσιασμού. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου παρέχει πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο κι ίσως μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό. Επιπλέον, μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο άνετα.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες και τα προσόντα σου, χωρίς να δίνεις βάση σε επιφυλάξεις που διατυπώνονται από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, αφού σε αυτήν την φάση η τύχη σου φτάνει και περισσεύει για να πετύχεις αυτό που θέλεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει τα οφέλη σου από την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ μπορεί να εξυπηρετηθείς από φίλους και γνωστούς.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη ή μια βοήθεια από ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να διακριθείς και σε μια υπόθεση που δεν έχει άμεση σχέση με την δουλειά σου αλλά είναι θέμα… πρεστίζ! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και προσφορές για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας.

 

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η δραστική συμμετοχή του Ερμή και του Δία στην καθημερινότητά σου προαναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις σε όλα τα «μέτωπα», αρχής γενομένης από την κοινωνική σου ζωή. Νέες, όσο και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες συνθέτουν ένα προνομιακό περιβάλλον αλληλοβοήθειας κι αν δεν «κλειστείς» έχεις να ωφεληθείς πολλά από την δημοσιοποίηση και προώθηση των σχεδίων σου. Στο πρόγραμμα είναι κι ένα ευχάριστο ταξίδι.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Δίας συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου αλλά, εκτός από τις θετικές εντυπώσεις που θα κερδίσεις, καλό είναι να προσδώσεις κι έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα στην δράση σου, εκμεταλλευόμενος/η την υποστήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν θες να κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, προχώρα, ξέροντας ότι η τύχη είναι με το μέρος σου.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και κάποιοι/ες γύρω σου συμπεριφέρονται αρκετά επιπόλαια για τα δεδομένα σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «ταμπουρωθείς» στην σοβαροφάνειά σου. Αντίθετα, ο ενεργός Δίας και ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλούν να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα από την διασκεδαστική πλευρά τους, πολύ περισσότερο που τελικά θα ωφεληθείς κι εσύ από την τύχη των άλλων. Παράλληλα, ευνοούνται οι συνεργασίες.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Αν προβληματίζεσαι για μια επαγγελματική σου υπόθεση, ο Ερμής στον Καρκίνο έχει τις λύσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αξιοποιήσεις. Θετικά μηνύματα αλλά και «τυχερές» εξελίξεις συνθέτουν ένα ευχάριστο όσο και γόνιμο περιβάλλον, όπου τα πράγματα λειτουργούν αβίαστα υπέρ σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή επιθυμία σου.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ενεργός Δίας αναμένεται να συμβάλλει σε μια σειρά από βοήθειες ή ευκολίες που θα σε κάνουν να αισιοδοξείς και να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μάλιστα στο «εορταστικό» κλίμα συμμετέχει και ο Ερμής στον Καρκίνο, που δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει όμορφες και «παιχνιδιάρικες» στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, μπορεί να χαρείς από εξελίξεις, που σχετίζονται με τα παιδιά σου.

 

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

SHARE
Previous articleΈνας κρυμμενος Παραδεισος! Οι Σεϋχελλες της Ελλαδας, μολις 1,5 ωρα μακρια απο την Αθηνα
Next articleΠως γυμναζονται οι Αγγελοι της Victoria’s Secret
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!