ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο οικογενειακό σου περιβάλλον, την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες καλοπέρασης! Προσωπικά μπορείς να ασχοληθείς και με τον εξωραϊσμό ή τη διακόσμηση του χώρου σου, ενώ, αν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο, μπορείς να διευθετήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

 

 Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια «κινητικότητα» στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι βέβαια που δεν κρίνεται ως αρνητικό, ακόμη κι αν πρόκειται για επισκέψεις που αρχικά θα σε… προβληματίσουν! Τελικά όμως θα βρεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων ή τις περιουσιακές ρυθμίσεις αλλά και οτιδήποτε αφορά στο σπίτι σου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα «περίπλοκο» θέμα, είτε δικό σου, είτε ενός προσώπου από το στενό σου περιβάλλον, μπορεί να απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στα οικονομικά σου και να συμβάλλει στην λύση κάποιων παρεξηγήσεων στην δουλειά σου, έστω κι αν απλά «κουκουλώσει» το πρόβλημα.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναπροσαρμόσεις την οικονομική σου πολιτική σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Μάλιστα τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή αρχή στο νέο σου πρόγραμμα ανοίγοντας έναν μικρό… κουμπαρά για τις ανάγκες σου! Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια ουσιώδη συζήτηση με ένα οικείο σου πρόσωπο.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες και την επάρκεια σου. Έχοντας μάλιστα μια φυσική… ειδικότητα στην εμψύχωση των άλλων, μπορείς να βοηθήσεις πολύ κόσμο εμφανίζοντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Καλό είναι όμως να μείνεις και λίγο μόνος/η, ώστε να συγκεντρωθείς και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, παραμερίζοντας κάθε είδους ένταση και απολαμβάνοντας αναγνώσματα ή θεάματα που σε έλκουν ή έχοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ειδικούς για ένα τεχνικό ή επιστημονικό θέμα. Ακόμη, αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεσαι κάποιου είδους θεραπευτική μέριμνα, είτε για σένα, είτε για ένα pet, θα βρεθούν κοντά σου τα κατάλληλα πρόσωπα.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, σε συνδυασμό με την μεσολάβηση κάποιων «ισχυρών» μπορεί να δώσει λύσεις σε θέματα που μέχρι χθες σκόνταφταν στην έλλειψη συνεννόησης και ομόνοιας. Τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, όσο και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους από τους βασικούς στόχους σου.

 

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να νιώσεις μια ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, εξ αιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων αλλά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου στον επαγγελματικό στίβο και να μην διστάσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, έστω κι αν ξέρεις ότι «αυτομάτως» γίνεσαι στόχος των ανταγωνιστών σου. Δουλειά τους, δουλειά σου!

 

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου.. ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, προάγει την επικοινωνία σου και διευρύνει τον κύκλο των δραστηριοτήτων σου με κίνδυνο να «χάσεις το λογαριασμό»! Προσπάθησε λοιπόν να καταπολεμήσεις την έμφυτη τάση σου να ασχολείσαι με πολλά, ολοκληρώνοντας ελάχιστα από αυτά, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις την σε βάρος σου κριτική. Κι αν δεν ξέρεις κάτι, δεν πειράζει, απευθύνσου στους ειδικούς.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, φαίνεται να σου λύνει τα χέρια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψεις το πλεονέκτημά σου με αχρείαστες σπατάλες. για «must» αγορές. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις κάτι που εδώ και καιρό «το είχες βάλει στο μάτι» αλλά πριν κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση, δες μήπως τελικά μπορεί να σου το… χαρίσουν, αφού με την Αφροδίτη απέναντι σου τα δώρα είναι στην ημερήσια διάταξη!

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις στις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «φορτωθείς» και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Ίσα-ίσα που η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου υπόσχεται μια γενναία ξεκούραση, πολύ περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένας εντατικός ρυθμός δράσης. Ευκαιρία για κούρα και χαλάρωση λοιπόν, χωρίς τύψεις!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την ρύθμιση ποικίλων θεμάτων της καθημερινότητας σου κι είναι πιθανόν να επωμιστείς περισσότερες εργασίες για το κοινό καλό! Παράλληλα, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής ή ομορφιάς. Θα βρεις ωστόσο χρόνο και για να διασκεδάσεις κοντά σε προσφιλή σου άτομα.

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΨΑΘΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ: Η ΝΕΑ ΚΑΥΤΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Next articleΣπαγγετι μπολονεζ με μελιτζανα, πιπερια και γιαουρτι
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!