ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις με μεγάλη προσοχή το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται πως κάποιοι «κατεργάρηδες» τα έχουν βάλει μαζί σου. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη κορυφώνει την γοητεία σου, με συνέπεια να σου ανοίγουν «πόρτες» που για κάποιους άλλους είναι απαραβίαστες! Από την πλευρά σου βέβαια δεν έχεις παρά να «αρπάξεις» την ευκαιρία, χωρίς όμως να ενδώσεις σε όλα όσα σου ζητούν να πράξεις σε αντάλλαγμα μιας εύνοιας. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα. μπορεί να συμβάλλει θετικά σε έρευνες και αναζητήσεις.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα τονίζει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» αλλά να έχεις υπόψη σου ότι κάποια από αυτά που θα ανακαλύψεις δεν θα σου αρέσουν! Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα είναι πιθανό να πέσεις θύμα δόλιων χειρισμών αλλά αν βρεθείς προ τετελεσμένων το πιο σοφό θα ήταν «να πάρεις το καπελάκι σου» και να αποχωρήσεις. Παράλληλα όμως μπορείς να πετύχεις μια σημαντική «νίκη» στην δουλειά σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή απέναντι σε κάποιον/α που δηλώνει συνεργάτης αλλά ο πραγματικός ρόλος του είναι να «σε φέρει στα νερά του», ώστε να κάμψει τις εύλογες αντιστάσεις σου σε συμφέροντα και «σκοτεινούς» κύκλους. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά για «υπόγειες» διαδρομές και υπονομευτικές πρακτικές σε βάρος σου.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ένα οικείο σου πρόσωπο μπορεί να παρέμβει στις υποθέσεις σου με «άκομψο» τρόπο, τα κίνητρα και οι προθέσεις του όμως έχουν μια καθαρότητα γι’ αυτό προσπέρασε τους τρόπους και μείνε στην ουσία. Αντίθετα, υπό το «καθεστώς» της αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, στον περίγυρό σου φαίνεται πως υφαίνονται «συνομωσίες» και γίνονται πράγματα με σκοπό να πλήξουν την υπόληψή σου.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να θέσει σε δοκιμασία τις φιλικές σου σχέσεις κι εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»! Μπορεί βέβαια απλά να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που εκτιμάς αλλά σε κάθε περίπτωση έχε τον νου σου και κράτα τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε «καλοθελητές». Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να σε «ξεμπλοκάρει».

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σου σε άγνωστες ατραπούς με κίνδυνο να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις δύσκολες στην διαχείριση τους κι εδώ είναι που ισχύει το «δεν ήξερες, δεν ρώταγες;» Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που ανεξάρτητα από το τι δηλώνει, κοιτά μόνον το συμφέρον του. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθεί να «ξεσκεπάσεις» κάθε τι κρυφό και με τον Άρη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσεις «μάχες» για την υπεράσπιση του δικαίου. Κι αν βέβαια έχεις τον τρόπο και κυρίως τα μέσα για να τα καταφέρεις, θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις, σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή δεν έχεις να κάνεις με «καθαρούς» αντιπάλους, καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου.

 

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε σημαντικές εκμυστηρεύσεις από ένα πρόσωπο που σε αγαπά και θέλει το καλό σου και βλέποντας που πας να μπλέξεις, προσπαθεί να σε προστατέψει! Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα αυξάνει την «αίσθηση ανικανοποίητου», κάτι που εύκολα μπορεί να σε ρίξει στα «νύχια» επιτήδειων και να σου στοιχίσει οικονομικά.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει να πιστεύεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και μάλλον έχεις δίκιο. Έχει σημασία όμως η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθείς, αφού, αν πρόκειται μόνον για θέματα της καθημερινότητας, κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας και να «ρίξεις» το επίπεδό σου. Αντίθετα, στην δουλειά αλλά και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, η διερεύνησή σου θα «πιάσει τόπο».

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να λάβεις υποστήριξη από ένα πρόσωπο που έχει για σένα και άλλου είδους θετικές προθέσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να προκαλέσουν αντιζηλίες που θα τις βρεις μπροστά σου, αφού κάποιος/α δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει «να σου σκάβει το λάκκο» κι εδώ είναι που η έγκαιρη πληροφόρησή σου θα συμβάλλει στο να… πέσει ο ίδιος μέσα!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

«Πινακωτή, πινακωτή, από το άλλο μου τ’ αυτί!» Φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει στο όνομα μιας σχέσης ή φιλίας και να σε φέρει εκεί που τον/την βολεύει, ίσως και να σου πάρει κάτι πολύτιμο αλλά εσύ δεν έχεις παρά να προστατέψεις το «μανάρι» σου, ρίχνοντας μπόλικη «ομίχλη». Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα σε έναν σύλλογο ή φορέα.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΠαγκοσμια ημερα φιλιου.Το φιλι, η ιστορια του και οσα δεν ξερετε
Next article3 Hour Relaxing Spa Music: Nature Sounds, Yoga Music, Soothing Music, Massage Music, Calming
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!