ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BAZAAR ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

 

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουλίου και ώρα 17:00-21:00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ερέτριας, στην Ερέτρια, έκθεση και καλοκαιρινό bazaar χειροποίητου κοσμήματος.
Έκθεση και καλοκαιρινό bazaar χειροποιήτου κοσμήματος στην Ερέτρια
Έκθεση και καλοκαιρινό bazaar χειροποιήτου κοσμήματος στην Ερέτρια
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας, διάρκειας 50 ωρών με τίτλο: «εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος», που πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια το χρονικό διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος 2016.
Στο πλαίσιο της έκθεσης η εκπαιδεύτρια και οι εκπαιδευόμενες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Το κοινό – επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις δημιουργίες – κοσμήματα σε συμβολικά ποσά, μέρος των οποίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό – κοινωφελές σκοπό.
 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

SHARE
Previous article10 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ LIPSTICK ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Next articleΥπεροχα, αερινα, χειροποιητα καφτανια Rena Argiri
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!