10 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ LIPSTICK ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

10 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ LIPSTICK ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μπορεί να μας έχει συνεπάρει το νέο trend του no makeup look ή του fresh face, τα χείλη όμως παραμένουν έντονα και ζωντανά στο μακιγιάζ κι αυτού του καλοκαιριού. Γι” αυτό ακόμα κι αν έχετε κολλήσει στις φυσικές αποχρώσεις, μη διστάσετε να δώσετε λίγο χρώμα στα χείλη σας.

Φροντίστε να είναι ενυδατωμένα και περάστε απλά ένα lipstick στο αγαπημένο σας χρώμα. Αποφύγετε το περίγραμμα και αρκεστείτε στο φυσικό τω χειλιών σας. Τολμήστε τα έντονα και φωτεινά χρώματα αλλά δώστε και στα πιο σκούρα μία ευκαιρία. Αυτό το καλοκαίρι εξάλλου η χρωματική παλέτα είναι αρκετά διευρυμένη κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στις αποχρώσεις των lipsticks!

Εδώ είναι 10 αγαπημένες αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάστε:

6203648 7167346

8797931 10262420

12054063 12141236

12306753 12548780

 MM_Lipstick_Heroic_RUBYRED_FINALCapture-4

 

 

Save

Save

Previous article10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Next articleΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BAZAAR ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!