ΒΕΡΕΣ TATOO: Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ

Οι βέρες και τα δαχτυλίδια αρραβώνων ή γάμου είναι ως γνωστόν ο πιο προφανής τρόπος για να επισφραγίσει κανείς την αγάπη του, με την επιλογή του κατάλληλου δαχτυλιδιού να προκαλεί άγχος και στρες σε κάθε υποψήφιο… γαμπρό. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις γυναίκες, οι οποίες στην πλειοψηφία μας ονειρευόμαστε το κλασικό μονόπετρο που θα εκφράζει την αγάπη του συντρόφου μας για το άτομό μας.

Επειδή όμως όσο περνάνε τα χρόνια οι παραδόσεις είτε χαλαρώνουν είτε αντικαθίστανται από διάφορα trends, η τακτική που κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στα ζευγάρια δεν περιλαμβάνει λαμπερά και εντυπωσιακά δαχτυλίδια αλλά… τατουάζ.

Ναι, οι νέοι της γενιάς μας επιλέγουν πλέον όλο και πιο συχνά να εκφράσουν τον έρωτα, την πίστη και την αφοσίωση με τη μορφή ενός tattoo. Αν και αυτη ειναι μια κίνηση που κατά τη γνώμη μας απαιτεί πολλή περισσότερη σκέψη και αφοσίωση από οποιοδήποτε μονόπετρο.

Course-Always-Helps-Youve-Got-Nail-Art-Match-Your-Engagement-Tattoo Date-Forever-Hearts-Hands Elegant-Design-Deserves-Whole-Finger Infinity-Beyond Love-Printed-Loud-Clear Most-Simple-Dainty-Way-Saying-Forever Pair-High-School-Sweethearts-From-Sun-Valley-Idaho So-Much-About-Rings-About-Day-Were-Given

Save

SHARE
Previous articleΥπεροχα, αερινα, χειροποιητα καφτανια Rena Argiri
Next articleΧοιρινο κοτσι στον φουρνο με φετα – ΛΑΖΑΡΟΥ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!