ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να κάνει πιο λειτουργική την καθημερινότητά σου, εμπλουτίζοντάς την με ποικίλες εργασίες ή ρυθμίσεις. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με την υγεία ή την διατροφή σου, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι το πράγμα «δεν πάει άλλο»!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητά σου αλλά και την ανάγκη σου να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον φαίνεται πως ένα «παιχνίδι» μπορεί να αναδείξει τα προσόντα σου αλλά και να καταλήξει σε ωφέλιμα συμπεράσματα για το τι θες πραγματικά. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις σε βάθος καταστάσεις ή συμπεριφορές, πριν βρεθείς προ τετελεσμένων.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τα ενδιαφέροντά σου σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται όμως να προκαλέσει και μια μικρή αναστάτωση ή μια προσωρινή αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης σου. Παράλληλα η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά κυρίως θέματα, όπου ίσως κληθείς να διαχειριστείς κάποια τετελεσμένα ή να αμυνθείς απέναντι σε κάθε λογής «κοράκια».

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την επικοινωνία σου και τις επαφές με τον «έξω κόσμο» και παρότι θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές παλινδρομήσεις, η «σούμα» θα είναι θετική ως προς την κάλυψη των αναγκών ή των επιθυμιών σου. Φρόντισε μόνο να μην περιπέσεις σε ένα καθεστώς εξαρτήσεων, αφού η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε καταστήσει ένα εύκολο «θύμα» μιας χειραγώγησης.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αναζητώντας νέες πηγές εσόδων αλλά και κάποιους διαχειριστικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να «συμμαζευτείς». Ακόμη ίσως λάβεις ένα κληροδότημα ή μια υποστήριξη από την οικογένειά σου. Παράλληλα όμως η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο και όλα εκείνα που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα αναλάβεις -θέλοντας και μη- πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα όμως από τα προβλήματα τα οποία θα σου τεθούν, θα υπάρξουν και κάποιες όμορφες στιγμές κοντά σε πρόσωπα, ικανά να σε στηρίξουν ψυχολογικά αλλά και να σου θυμίσουν παλιές καλές στιγμές. Παράλληλα όμως μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο ή μια φίλη σου.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι δεν ζεις σε έναν κόσμο «ηθικό κι αγγελικά πλασμένο» κι ότι θα πρέπει να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να την «πατήσεις» άσχημα! Υπάρχουν ωστόσο και καλά νέα, που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φαίνεται να δικαιώνει την τάση σου να θεωρείς πως πάντα υπάρχει κάτι κρυμμένο πίσω από τα εξωτερικά φαινόμενα. Επιπλέον, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια, προάγοντας την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να δοκιμάσει την εμπιστοσύνη σου ως προς τις φιλικές σου σχέσεις ή μια συλλογική προσπάθεια που αλλιώς ξεκίνησε και για αλλού… τραβάει!

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις βλέψεις σου, με συνέπεια να «ξανοιχτείς» σε πολλά μέτωπα. Οργανώσου λοιπόν και ιεράρχησε τους στόχους σου, αφού υπάρχουν μεν προοπτικές, θα πρέπει όμως να τις δουλέψεις στο μυαλό σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να προσαρμοστείς σε μια οικονομική πραγματικότητα, εγκαταλείποντας, αν χρειαστεί, κάποιες από τις φιλοδοξίες σου.
 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές σου, ωστόσο η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε κάνει πιο «σκληροπυρηνικό/η» στις επιλογές και τις αντιδράσεις σου, με συνέπεια να μπει σε λειτουργία ο… ανθρωποδιώκτης! Από την άλλη πλευρά όμως, με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις τις ισορροπίες στο πιο στενό σου περιβάλλον, «ξεσκαρτάροντας» από όσους/ες δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί σου.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, τελικά όμως τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα «ισοφαριστούν» από ανάλογα έσοδα ή προσφορές. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στον χώρο της εργασίας σου γίνονται μυστικές διαβουλεύσεις, που θα πρέπει να… φοβάσαι, αν δεν έχεις κάποιο ισχυρό στήριγμα.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλα αυτά όμως γίνονται για καλό, αφού στο τέλος θα βρεθείς και πάλι «στον αφρό»! Εκείνο που ίσως πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι ο ρόλος κάποιων «φίλων» που στην παρούσα φάση δρουν υπονομευτικά σε βάρος σου. Έστω κι αν κάποια ευρήματα σε «σοκάρουν», εδώ είναι που ισχύει το «όποιος ψάχνει, βρίσκει».
 

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΥπεροχα, αερινα, χειροποιητα καφτανια Rena Argiri
Next articleΒΕΡΕΣ TATOO: Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!