ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις μυαλά και τακτική, πρωτοτυπώντας και υιοθετώντας νέες αντιλήψεις, ανεξάρτητα με το αν αυτές δεν αρέσουν σε κάποιους/ες. Αντίθετα αν κινηθείς «συμβατικά» το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στην διασκέδαση σου αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις περαιτέρω αναζητήσεις. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ουρανός μπορεί να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, που «πειραματίζεται» σε βάρος σου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στην Παρθένο διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αναπτυξιακές ή επεκτατικές κινήσεις, βρίσκεσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με κάποια πολύ «ιδιαίτερα» άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Στο κάτω-κάτω πρόκειται μόνο για «μια φορά», που όμως θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να εκτιμήσεις καλύτερα αυτά που ήδη έχεις πετύχει. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα ευχάριστο μαντάτο.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Ουρανός λειτουργεί αποκαλυπτικά σε σχέση με διάφορα προσωπικά σου ζητήματα κι ίσως κάποια στιγμή νιώσεις ότι… μόλις «έπεσες από τα σύννεφα»! Όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου είναι εκείνος που θα σε βοηθήσει «να κάνεις την διαφορά». Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα..

 

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου, ακόμη κι αυτών που… δεν έχεις! Μένει όμως σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται, Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού οι πιθανότητες σου να κερδίσεις θα αυξηθούν αν κυνηγήσεις την έκπληξη.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις την συνήθως «μετρημένη» στάση σου, επιλέγοντας κάτι πιο extreme, είτε αυτό αφορά στην εμφάνισή σου, είτε στην πολιτική σου. Ίσως μάλιστα επιβάλλεται να διαφοροποιηθείς σε σχέση με μια συνεργασία σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς «να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα», χωρίς τελικά να αποκομίσεις κάποιο όφελος από αυτό.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ο Δίας στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν στο να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με ό,τι σε απασχολεί και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την «βοήθεια του κοινού»! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «νέα κόλπα» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, ίσως μάλιστα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση χωρίς να χρειαστεί καν «να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι»! Αν πάλι σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να επιδράσει θετικά στα οικονομικά σου, αν κάνεις αυτό που δεν θα τολμούσε κανείς.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές, τόσο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Κι αν θες να «προλάβεις τα χειρότερα» δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές με τον «αέρα» του ισχυρού ή του «αφεντικού». Στην περίπτωση δε, που τελικά δεν τα καταφέρεις «να βγάλεις μια άκρη», ο Δίας στην Παρθένο σε καλεί να… ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι!

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανείς λόγος να περιορίσεις την διαφορετικότητά σου. Ίσα-ίσα που η ανάδειξή της θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους» αν επιδείξεις το ανάλογο «θράσος»!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στην Παρθένο σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες «στο πιάτο» και δεν είναι βέβαια σοφό «να σου χαρίζουν γάιδαρο και να τον κοιτάς στα δόντια»! Δέξου λοιπόν τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν εκπνεύσει η προθεσμία τους, γιατί κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή στο να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ
Next articleΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!