ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις μυαλά και τακτική, πρωτοτυπώντας και υιοθετώντας νέες αντιλήψεις, ανεξάρτητα με το αν αυτές δεν αρέσουν σε κάποιους/ες. Αντίθετα αν κινηθείς «συμβατικά» το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στην διασκέδαση σου αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις περαιτέρω αναζητήσεις. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ουρανός μπορεί να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, που «πειραματίζεται» σε βάρος σου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στην Παρθένο διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αναπτυξιακές ή επεκτατικές κινήσεις, βρίσκεσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με κάποια πολύ «ιδιαίτερα» άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Στο κάτω-κάτω πρόκειται μόνο για «μια φορά», που όμως θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να εκτιμήσεις καλύτερα αυτά που ήδη έχεις πετύχει. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα ευχάριστο μαντάτο.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Ουρανός λειτουργεί αποκαλυπτικά σε σχέση με διάφορα προσωπικά σου ζητήματα κι ίσως κάποια στιγμή νιώσεις ότι… μόλις «έπεσες από τα σύννεφα»! Όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου είναι εκείνος που θα σε βοηθήσει «να κάνεις την διαφορά». Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα..

 

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου, ακόμη κι αυτών που… δεν έχεις! Μένει όμως σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται, Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού οι πιθανότητες σου να κερδίσεις θα αυξηθούν αν κυνηγήσεις την έκπληξη.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις την συνήθως «μετρημένη» στάση σου, επιλέγοντας κάτι πιο extreme, είτε αυτό αφορά στην εμφάνισή σου, είτε στην πολιτική σου. Ίσως μάλιστα επιβάλλεται να διαφοροποιηθείς σε σχέση με μια συνεργασία σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς «να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα», χωρίς τελικά να αποκομίσεις κάποιο όφελος από αυτό.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ο Δίας στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν στο να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με ό,τι σε απασχολεί και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την «βοήθεια του κοινού»! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «νέα κόλπα» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, ίσως μάλιστα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση χωρίς να χρειαστεί καν «να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι»! Αν πάλι σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να επιδράσει θετικά στα οικονομικά σου, αν κάνεις αυτό που δεν θα τολμούσε κανείς.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές, τόσο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Κι αν θες να «προλάβεις τα χειρότερα» δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές με τον «αέρα» του ισχυρού ή του «αφεντικού». Στην περίπτωση δε, που τελικά δεν τα καταφέρεις «να βγάλεις μια άκρη», ο Δίας στην Παρθένο σε καλεί να… ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι!

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανείς λόγος να περιορίσεις την διαφορετικότητά σου. Ίσα-ίσα που η ανάδειξή της θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους» αν επιδείξεις το ανάλογο «θράσος»!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στην Παρθένο σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες «στο πιάτο» και δεν είναι βέβαια σοφό «να σου χαρίζουν γάιδαρο και να τον κοιτάς στα δόντια»! Δέξου λοιπόν τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν εκπνεύσει η προθεσμία τους, γιατί κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή στο να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ
Next articleΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛ
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!