ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

 Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να «οργιάζουν» στους ουρανούς, έχεις την δυνατότητα να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να βελτιώσεις το επίπεδο των δημοσίων σχέσεων σου αλλά και να αναδείξεις τα προσόντα σου από τα πιο καθημερινά μέχρι τα πιο ειδικά. Παράλληλα όμως μπορεί «να βγουν στην φόρα» και κάποιες «γλυκές» αδυναμίες σου.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα έχει για σένα έναν επικοινωνιακό και κοινωνικό χαρακτήρα, φρόντισε όμως να μην αναλωθείς μόνον σε… χαριεντισμούς και συλλογή «άχρηστων» πληροφοριών αλλά να αναζητήσεις και κάποιες ειδικές γνώσεις, που θα σου προσφερθούν «στο πιάτο». Επιπλέον ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοούν τα ταξίδια και τις εκδρομές.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να αποκτήσεις διάφορα «αξεσουάρ» και να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα σημαντικό δώρο. Παράλληλα φαίνεται πως η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στο «φόρτε» της και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αξιολογήσεις επαρκώς τις νέες γνωριμίες, ώστε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής στο ζώδιό σου έχουν κέφια και το βέβαιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα νοιώσεις «μόνος κι έρημος» σε αυτήν την ζωή. Το πώς όμως θα διαχειριστείς όλη αυτήν την «κοσμοπλημμύρα» στην ζωή σου, είναι ένα καθαρά δικό σου θέμα. Ησυχία πάντως δεν θα βρεις, οπότε καλό είναι να προσαρμοστείς έγκαιρα σε μια πιο «κοινωνικοποιημένη» καθημερινότητα.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Με την συνδρομή του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, μυστικά και ντοκουμέντα έρχονται στο φως, χωρίς όμως απαραίτητα να πρόκειται για κάτι σημαντικό. Το πιθανότερο είναι να αφορούν στις ζωές των άλλων, οπότε εκείνο που σου μένει να κάνεις είναι να «κρατήσεις επίπεδο» και να μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και ανούσιες υποθέσεις.

 

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σκέφτεσαι να μείνεις «κλεισμένος/η» στο σπίτι ή σε κάποιο «καταφύγιο», μάλλον δεν πράττεις ορθά, αφού η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Καρκίνο δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη όσο και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Βγες λοιπόν από το «καβούκι» σου και μοιράσου με άλλους τις χαρές ή τους προβληματισμούς σου.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο «δουλεύουν» για την προβολή του έργου ή της προσωπικότητάς σου και τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσεις μπορεί να είναι αξιόλογα. Και πέρα από την ραγδαία βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με «στολίδια» και τα σχετικά αξεσουάρ.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα έχει έναν ευχάριστο όσο και «εκδρομικό» χαρακτήρα και θα ήταν πραγματικά κρίμα να επικεντρωθείς στα τρέχοντα προβλήματά σου, χάνοντας την ευκαιρία για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα. Επιπλέον, κάποιες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βγεις από ένα πρόβλημα, εντοπίζοντας λύσεις που από μόνος/η σου δεν θα έβρισκες ποτέ.

 

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχοντας την δυνατότητα να καταναλώσεις και να διασκεδάσεις, η ψυχολογία σου ανεβαίνει διαρκώς, κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει και σε αχρείαστες αγορές ή σπατάλες. Φρόντισε λοιπόν να τηρήσεις ένα στοιχειώδες μέτρο στις συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προσφέρουν δώρα και «τυχερά».

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνουν το… παν για να μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις κι ίσως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ώστε να «τρυγήσεις» τους καρπούς που σου προσφέρονται με αφθονία. Μπορεί ακόμη να συνάψεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα συμβάλλει θετικά στην συνολική σου πορεία.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε πράγμα στον καιρό του! Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλούν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην παροχή υπηρεσιών και την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμών υποθέσεων της καθημερινότητάς σου, περιορίζοντας κατ’ ανάγκην τις καθαρά ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τα καλά νέα όμως είναι ότι θα «κατεβάσεις ιδέες» για την δουλειά σου.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Με την συνδρομή του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η ημέρα σου μπορεί να είναι το ίδιο διασκεδαστική, όσο και δημιουργική. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να αναζητάς κάτι σώνει και καλά «σοβαρό», αφού μέσα από το παιχνίδι και την καλή παρέα, θα έρθουν και οι εμπνεύσεις!

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΔΡΟΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΜΕ ΖΕΛΕ.
Next articleΜερη στον κοσμο που δεν μπορεις να πας!
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!