ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα εγκαινιάζει μια περίοδο διασκέδασης και παιχνιδιών, ίσως όμως η «πρώτη» της στο ζώδιο να συνοδευτεί από ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, σε πρώτη φάση όμως ίσως δεις να εκδηλώνονται αντιζηλίες ή ανταγωνισμοί «για ψύλλου πήδημα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να συνδυαστεί με έντονους ρυθμούς κι εναλλαγές διάθεσης στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν έντονες «τριβές» ή διαφωνίες με πρόσωπα που κατά βάθος ενδιαφέρονται για σένα αλλά το δείχνουν με περίεργο τρόπο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξίδι αλλά και να προμηθευτείς ρούχα ή αξεσουάρ που σε κάνουν πιο «σέξι».

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα συνηγορεί σε μια βελτίωση των οικονομικών σου ή στο να λάβεις κάποια δώρα, ενώ δεν αποκλείεται κι εσύ να μπεις δυναμικά στον κόσμο της κατανάλωσης, προσφέροντας στα αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι πιστεύεις πως θα τα ευχαριστήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου προσωπικής λάμψης και επιτυχιών, ωστόσο εδώ είναι που ισχύει το «κάθε αρχή και δύσκολη», αφού είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις ή αντιζηλίες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Ίσως μάλιστα να σου δημιουργηθούν κάποιες πρόσκαιρες ανησυχίες για την πορεία τους, σύντομα όμως θα ισοφαρίσεις τις όποιες απώλειες. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, προσπερνώντας κάποιους ανταγωνισμούς στην δουλειά σου.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Επιπλέον, η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, προμηνύει θετικές εξελίξεις στις φιλίες σου, αν και για την ώρα προηγούνται οι «αψιμαχίες»!

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα προάγει τα επαγγελματικά και κοινωνικά σου σχέδια, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε», σε αυτήν την φάση όμως είναι πιθανό να εμπλακείς σε μια προσωπική αντιζηλία, είτε φταις είτε όχι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου κι αν χρειαστεί να ξεκουραστείς μακριά από τις κάθε είδους εντάσεις.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε ταξίδια κι εκδρομές, που μάλιστα άμεσα ενδέχεται να εξελιχθούν σε μια συναρπαστική περιπέτεια με τα καλά της και τα στραβά της! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες «τζούφιες».

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων πρωτοβουλιών από άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις αναμφισβήτητες ικανότητές σου στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ένας καλός οιωνός για τα οικονομικά σου.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν συμβατές αντιλήψεις με τις δικές σου, ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» κάποιες ιδέες που ανεξάρτητα από το πότε και πώς θα εφαρμοστούν, θα συμβάλλουν στην πρόοδό σου. Επιπλέον, η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» εντείνεται, ταξίδια και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις εργασιακές σου σχέσεις ή απλά να απολαύσεις την άδεια σου!

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleTROPICAL DECO: HOT ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Next articleΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!