ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Οι λεπτομέρειες μια υπόθεσής σου φαίνεται να δημοσιοποιούνται, χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Ωστόσο, αν επιτρέψεις στον Άρη και τον Δία να σε παρασύρουν σε «αδόκιμους» τρόπους έκφρασης, τότε όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς «εντός των πλαισίων» και θα… νικήσεις!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Την ίδια στιγμή που αναλαμβάνεις κρίσιμα καθήκοντα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με συνεργάτες, οι οποίοι είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν συναισθηματική βάση. Το θέμα εδώ είναι ότι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ, γι’ αυτό αν χρειαστεί, μη διστάσεις να υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, με προτεραιότητα ίσως μια επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, μέσα στις πολλές ασχολίες σου καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο σηματοδοτεί μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειάς σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με μια ρήξη με το παλαιό καθεστώς. Αλλά στην ανησυχία σου για το μέλλον έρχεται να συνδράμει θετικά η Αφροδίτη από τον Λέοντα, προσφέροντάς σου κάποιες οικονομικές ευκολίες κι ίσως ένα δώρο που «θα αφήσει εποχή»!

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ο Άρης και η Σελήνη στον Σκορπιό επιμένουν ότι κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, ιδιαίτερα να αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Γιατί αν μπλεχτείς σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, το πιθανότερο είναι ότι θα «τα σπάσεις» ή θα «βγεις από τα ρούχα σου», χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την «ακαταστασία»

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό αναμένεται να συμβάλλουν σε μια αστάθεια στην καθημερινότητά σου, «βγάζοντας» διαρκώς νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να «επιβάλλεις την τάξη» βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων… κακομαθημένων!

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργούν νέα δεδομένα στα οικονομικά σου. Καταρχάς, μια διαφωνία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δεν συμφέρουν καμία από τις δύο πλευρές, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης. Την ίδια στιγμή όμως μπορείς να πετύχεις μια νέα οικονομική συνεργασία ή «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κι ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνουν περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που ίσως θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που είτε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου είτε απλά η γνώμη τους μετράει. Αν όμως κινηθείς οργανωμένα και σε τομείς που γνωρίζεις καλά, ο θρίαμβός σου είναι θέμα χρόνου!

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε καλούν να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία σου και επιπλέον σου συνιστούν να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο με σκοπό να σου βάλουν «τρικλοποδιές» στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα όμως, ο Δίας στην Παρθένο δεν παύει να σε στηρίζει κι ίσως τελικά μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε «αναποδιά» με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν εξακολουθείς να προβληματίζεσαι για ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σου είτε με την υγεία σου, δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ αν δεν δράσεις άμεσα και αποφασιστικά προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν σε κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητές σου.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες που δεν σε συμφέρουν! Επιπλέον, ο Δίας στην Παρθένο ίσως δημιουργήσει μια «αναμπουμπούλα» στα οικονομικά σου, τελικά όμως θα βγεις κερδισμένος από αυτό.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης και η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να ταράξουν την καθημερινότητά σου με ποικίλα περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για μια αναποδιά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου, είτε για την διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο μπορεί να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ
Next articleΝΥΦΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!