Beauty tips by Dimitra

Beauty tips by Dimitra :- – – >
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΤΙΑ
Έχοντας ευαίσθητα μάτια δυσκολεύεστε να επιλέξετε προϊόντα καθώς και να τα εφαρμόσετε. Υπάρχουν τρόποι να κάνετε το αγαπημένο σας μακιγιάζ απλά θα πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και να τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Τι πρέπει να προσέξετε:
• Όταν απλώνετε ένα προϊόν στα μάτια (σκιά ή μολύβι ματιών ή κρέμα ματιών) κάντε το μεαπαλές και αργές κινήσεις. Μη τραβάτε το δέρμα και μην πιέζετε πολύ το προϊόν.
• Αν τα μάτια σας είναι ήδη ερεθισμένα, χρησιμοποιείστε ειδικές σταγόνες που τα καταπραΰνουν και βαφτείτε τουλάχιστον μετά από μισή ώρα.
• Πάντα να επιλέγετε ήπια προϊόντα που είναι υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για ευαίσθητα μάτια.
• Ποτέ να μην μοιράζεστε τα προϊόντα ματιών με κανέναν.
• Να διατηρείτε καθαρά τα προϊόντα καθώς και τα χέρια σας. Τα μικρόβια και η σκόνη μπορούν να ερεθίσουν πολύ εύκολα τα μάτια σας.
• Αποθηκεύστε τα καθαρά πινέλα ματιών σεκλειστό δοχείο ή θήκη για να τα προστατέψετε από τη σκόνη ή τα μικρόβια.
• Αποφύγετε τα πινέλα ματιών με σφουγγαράκι στην άκρη γιατί ερεθίζουν τα μάτια. Αντίθετα επιλέξτε πινέλα με φυσική τρίχα που είναι πολύ απαλή στο άγγιγμα.
• Αποφύγετε τα αδιάβροχα προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών, γιατί χρειάζεστε περισσότερη επιμονή την ώρα του ντεμακιγιάζ, με αποτέλεσμα να ερεθιστούν τα μάτια.
•Για το ντεμακιγιάζ επιλέξτε μη λιπαρά προϊόντα, ειδικά για ευαίσθητα μάτια.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΠΠΑ
Make up Artist – Αισθητική
peppa
Previous articleΕΚΜΕΚ ΜΕ ΚΑΤΑ’Ι’ΦΙ
Next articleΤι δείχνει το ποτό που πίνεις, για εσένα;;
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!