Τι δείχνει το ποτό που πίνεις, για εσένα;;

Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο… Ακόμα και το ποτό που θα πάρεις, συμβολίζει κάτι! Και για την προσωπικότητά σου, και για το ραντεβού που βγαίνεις!

Και για να μην μακρυγορούμε, σημαίνει τα παρακάτω:

1.    Σφηνάκια

Είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Σου αρέσει να βγαίνεις με φίλες, να περνάς ωραία, να πίνεις αρκετά και πολλοί σε χαρακτηρίζουν ως η ψυχή της παρέας!

2.    Κρασί

Κλασσική, λιτοδίαιτη και στυλάτη, επιλέγεις συγκεκριμένους ανθρώπους για παρέα και συνήθως είσαι δύσκολη στο να βγεις ραντεβού με κάποιον. Επίσης δύσκολη είσαι και με τον εαυτό σου, γι’αυτό προσπάθησε να μην είσαι αυστηρή μαζί του.

3.    Κοκτέιλ

Είσαι άκρως ερωτική και σέξυ, απολαμβάνεις την καλή ζωή και το καλό φαγητό! Είσαι σπάταλη, αφιερώνεις πολύ χρόνο για τις φίλες σου αλλά και για τον φίλο σου.

4.    Μπύρα

Είσαι πιο… εναλλακτική, εσωστρεφής και ανησυχείς για το μέλλον. Σου αρέσει να κάνεις παρέα με άντρες κυρίως και μιλάς πολύ μόνο σε αυτούς που εμπιστεύεσαι.

5.    Ουίσκι

Δεν είσαι η κλασσική γυναίκα, είσαι ιδιαίτερα δυναμική και ευθύς απέναντι στους ανθρώπους. Στα ραντεβού σου δεν είσαι εύκολη –γι’αυτό και κάποιοι άντρες σε φοβούνται.

SHARE
Previous articleBeauty tips by Dimitra
Next article4 ο ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ”ΡΟΔΕΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ 2016
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!