Συμβουλές για dating όταν είστε άνω των 45

Συμβουλές για dating όταν είστε άνω των 45

Κοντεύετε τα 50 έτη και είστε μόνες, χωρίς έναν σύντροφο να σας κρατάει το χέρι. Αν ψάχνετε ακόμα την αγάπη, τότε η διαδικασία του ραντεβού είναι ένα βασικό κομμάτι, όταν θέλετε να γνωρίσετε έναν άνθρωπο. Παρόλα αυτά το να βγείτε ξανά ραντεβού, φαντάζει στα μάτια σας δύσκολη υπόθεση, σε αντίθεση με όταν ήσασταν νέες. Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι, γιατί αν ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες, θα αρχίσετε να βλέπετε τα ραντεβού με άλλο μάτι.

  1. Να είστε ειλικρινείς

Η αλήθεια είναι ότι στα 45 έτη οι αποσκευές σας είναι γεμάτες από εμπειρίες. Και επειδή όλοι έχουμε κάνει λάθη και μπορεί να ξανακάνουμε, πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Να είστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό σας και ύστερα με τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας και δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα όσα ραντεβού και να βγείτε.

  1. Να είστε άμεσες

Κάντε ερωτήσεις για να λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε. Πάρτε τον έλεγχο και βελτιώστε την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ας το παραδεχτούμε καμία γυναίκα στα 50 της χρόνια δεν θέλει να παίζει τον κλέφτη και τον αστυνόμο σε μια σχέση. Όσο πιο άμεσες είστε τόσο το καλύτερο και για τους δυο.

  1. Να θυμάστε ότι καθένας είναι διαφορετικός

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός. Εδώ η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Η ταχύτητα με την οποία κάποιος θέλει να προχωρήσει σε μια σχέση, είναι διαφορετική και εξαρτάται από το χαρακτήρα. Στο χέρι σας είναι να αποδεχτείτε τους ρυθμούς του άλλου ή να βρείτε έναν σύντροφο που να έχει τους ίδιους ρυθμούς με εσάς.

  1. Μην πιέζετε τον εαυτό σας

Ποτέ μην πιέζετε τον εαυτό σας να συνεχίσετε με κάποιον, που νιώθετε ότι δεν σας ταιριάζει. Με τη ηλικία έρχεται η εμπειρία. Θα πρέπει λοιπόν αυτό να το χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας και να μην υποχωρήσετε.

  1. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα

Αν βγείτε με έναν άνθρωπο που είναι νεότερος σας, πράγμα εύκολο να συμβεί, δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, τότε ίσως έφτασε η στιγμή να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

  1. Μην βιαστείτε σε οτιδήποτε

Μπορεί να είστε μια ώριμη γυναίκα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε στο πρώτο ραντεβού. Σίγουρα μετά από κάποιο σημείο η σχέση θα προχωρήσει παραπέρα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ένα ραντεβού έχει και μια τελετουργία και δεν είναι άσκημο κάποιες φορές να την ακολουθείτε, όπως κάνετε και όταν ήσασταν πιο νέες.

Previous articleΠώς να διώξεις τα κουνούπια με φυσικό τρόπο
Next articleΣυνταγή για να φτιάξεις σανγκρία για εσένα και το σύντροφό σου!
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!