ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες έντονες επιθυμίες, που μάλιστα θα «πρέπει» να ικανοποιηθούν άμεσα. Κι όσο εύκολο είναι να πετύχεις τον στόχο σου, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα συναισθηματικής εκμετάλλευσης ή χειραγώγησης κι ας πιστεύεις ότι είσαι εσύ που «κάνεις κουμάντο»!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

ο τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέλει σε θέση μάχης για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου απέναντι σε φανερούς αλλά και κρυφούς ανταγωνιστές. Έχεις ωστόσο και μια εναλλακτική, να διαχειριστείς την ενέργεια της όψης, ασχολούμενος/η με εντατικές δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα σπορ ή οι τεχνικές εργασίες.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις κατά νου να περάσεις μια ήσυχη Κυριακή, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις, αφού σε περιμένουν κάποιες έκτακτες εργασίες, που δεν παίρνουν αναβολή. Κι αν φημίζεσαι για την «καπατσοσύνη» σου, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή κι αν μεν πρόκειται για κάποιο μοναχικό χόμπι, θα μπορέσεις να του αφοσιωθείς ολόψυχα, ίσως μάλιστα πετύχεις και μια σπουδαία επίδοση. Από την στιγμή όμως που θα υπάρξουν και άλλοι στο «παιχνίδι», ίσως προκύψουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις!

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη δεν πρόκειται να σε αφήσει να ησυχάσεις, οπότε καλό είναι να το πάρεις απόφαση και να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Κι αν θες να αποφύγεις την «μουρμούρα», δεν έχεις παρά να παροτρύνεις τους οικείους σου να εγκαταλείψουν για λίγο την οικογενειακή εστία!

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να υπερασπίσεις τις απόψεις σου κι ίσως το κάνεις με έναν τρόπο που θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων. Προσπάθησε λοιπόν να μην γίνεσαι προκλητικός/η κι αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι/ες δεν «στροφάρουν», καλύτερα άστο. Δεν θα τους αλλάξεις εσύ μυαλά!

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να αντισταθείς στην καταναλωτική σου «μανία», αφού μπορεί να εξανεμίσεις τα αποθέματά σου μέσα σε ελάχιστο χρόνο για να καλύψεις εφήμερες ανάγκες. Αν όμως πάρεις το ίδιο «ζεστά» έναν οικονομικό σου στόχο, είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις θαύματα, υπερκαλύπτοντας τελικά το πλάνο σου.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά και «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια, ανταγωνισμούς κι εγωισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν θες να πετύχεις θα πρέπει κάποια στιγμή να «πατήσεις πόδι», διεκδικώντας δυναμικά το δίκιο σου.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου ζητά να αφιερώσεις την ημέρα σου στην διερεύνηση του παρασκηνίου, όπου γίνονται «πράματα και θάματα» κι ίσως τελικά πικράνεις κάποιον/α που επιχειρεί να σε βλάψει κρυφά. Από την άλλη πλευρά όμως, αν έχεις κάτι να κρύψεις, καλό είναι να το ομολογήσεις πρώτος/η, πριν σε προλάβουν άλλοι!

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν το φιλικό σου περιβάλλον ταλανίζεται από έριδες, δες το σαν μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα σε σχέση με το ποιος/α τελικά αξίζει να λέγεται φίλος/η σου. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε κάποια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε γιατί με τον Άρη «παρόντα», τα πράγματα μπορεί να «αγριέψουν» απότομα.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα καλείσαι να εξαντλήσεις την αποφασιστικότητά σου, ώστε να βάλεις πρόσωπα και πράγματα στην θέση τους, πριν «ξεφύγουν» εντελώς! Και βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη είναι λογικό να υπάρξουν και κάποιες έντονες διαφωνίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσεις τις σχέσεις σου. Τα άλλα να φοβάσαι, τα «υπόγεια».

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Ο πιο ασφαλής και δημιουργικός τρόπος για να διαχειριστείς την πλεονάζουσα ενέργεια του Άρη είναι να ασχοληθείς εντατικά με ένα χόμπι ή να το ρίξεις στο διάβασμα, ίσως μάλιστα καταφέρεις να μάθεις πράγματα που θα σε εντυπωσιάσουν. Αν όμως βγεις έξω, έχε τον νου σου αφού μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΤα 10 κορυφαία νησιά της Ευρώπης σύμφωνα με την TELEGRAPH
Next articleTips για να μη ζεσταίνεσαι: Ιδού πώς θα απολαύσεις έναν…δροσερό ύπνο!
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!