Τυφλή έγκυος μητέρα “βλέπει” το μωρό της μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης

 

Η έκπληξη του γιατρού στη τυφλή μητέρα που θα σας κάνει να δακρύσετε

Είναι κομμάτι της σύγχρονης ιατρικής να βλέπουν οι γονείς τα μωρά τους στον υπέρηχο και να έχουν μια ιδέα πως μοιάζουν, πριν ακόμη γεννηθούν. Όμως μια τυφλή μητέρα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η Τατιάνα είναι μια 30χρονη τυφλή έγκυος μητέρα, η οποία έχασε την όρασή της όταν ήταν 17 ετών. Όταν διένυε την 20η εβδομάδα κύησης, πήγε στον γιατρό της για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα. Δεν είχε καμία προσδοκία ότι θα έβλεπε το μωρό της, όπως οι υπόλοιποι γονείς, αφού εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο.

Και όμως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι αδύνατο. Με τη βοήθεια της 3D εκτύπωσης, η τυφλή έγκυος είχε μια ανεκτίμητη εμπειρία. Ο γιατρός της, της έκανε έκπληξη, τυπώνοντας ένα 3D «γλυπτό» του προσώπου του μωρού της με δεδομένα που λήφθηκαν από τον υπέρηχο.

Έτσι η Τατιάνα μπόρεσε να αγγίξει το προσωπάκι του μικρού της Μουρίλο και να καταλάβει πως μοιάζει με έναν προσιτό για εκείνη τρόπο. Επίσης είχε και ένα μήνυμα σε κώδικα Μπράιγ (σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών) που έλεγε: «Είμαι ο γιος σου»

Η έκπληξη στην Τατιάνα χρηματοδοτήθηκε από την εταιρία Huggies στη Βραζιλία και είναι μέρος της διαφημιστικής της καμπάνιας με τίτλο: «Κάθε μαμά αξίζει να αγκαλιάσει κάθε στιγμή». Η ίδια εταιρία είχε διοργανώσει και άλλη μια καμπάνια, όπου έδινε τη δυνατότητα μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας σε μέλλοντες πατέρες, να νιώσουν τις κινήσεις του μωρού τους μέσα από την κοιλιά της γυναίκας τους.

Δείτε το συγλκονιστικό βίντεο:

 

SHARE
Previous articleDirty Talking : Πώς να ακούγεσαι σέξι και όχι αστεία
Next articleΜυστικό για να κάνεις τον καφέ σου ακόμα πιο γευστικό
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!