ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη σε μια υπόθεση που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να χαλαρώσεις και να κινηθείς με γνώμονα την αγάπη κι όχι τον εγωισμό. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την… χρειαστείς!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να «δεσπόζουν» στον Λέοντα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που επιδιώξεις μια συνεργασία ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Προσπάθησε ωστόσο να επικεντρωθείς στα δικά σου, ειδικά στον οικονομικό τομέα, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αποπροσανατολίσει με αιτήματα ή προτεραιότητες άλλων.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την συνδρομή του τριγώνου Άρη-Χείρωνα, αρκετά από αυτά που βιώνεις αυτές τις ημέρες σχετίζονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου ξυπνά μνήμες ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά.
Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι αν πρόκειται για ένα επιχειρηματικό ρίσκο, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά».

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντί σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για την υγεία και την διατροφή σου.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζουν για την ξεκούρασή σου αλλά και για το να πληροφορηθείς έγκαιρα για κάποιες κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στην επαγγελματική «αποδυνάμωσή» σου. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο ενεργός Χείρωνας, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζουν την κοινωνική σου ζωή, προσθέτοντας νέα μέλη στην αυλή σου! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική και οικονομική προοπτική του παρελθόντος, αφού είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει αποδοτικές διεξόδους. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να λάβεις συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές και συναντήσεις με γνώριμα από το παρελθόν σου πρόσωπα μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πώς» και τα «γιατί» μιας παλιάς σου υπόθεσης. Παράλληλα όμως, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, πολύ περισσότερο που μέσα στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας μπορεί να επανακάμψει δριμύτερη μια παρελθούσα «απειλή» για τα συμφέροντα σου.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθούν να ταξιδέψεις ή να απαλλαγείς από τις έγνοιες της καθημερινότητας μέσα από διασκεδαστικές παρέες παιχνίδια και αναζητήσεις. Παράλληλα, με την συνδρομή του Χείρωνα, ίσως ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου θέμα, ξεκαθαρίζοντας συνάμα και την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, η διαχείριση των διαθέσεών σου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο πρόβλημα! Έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις υποθέσεις σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Στον αντίποδα, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την αναβίωση μιας δραστηριότητας που τελικά δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της.

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα τονίζει τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις, παράλληλα όμως οι εξωτερικές πιέσεις που δέχεσαι, δείχνουν να είναι υπεράνω των δυνάμεών σου και δεν θες πολύ να δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Καλό είναι ωστόσο να βρεις την δημιουργική διέξοδο που χρειάζεσαι, αναβιώνοντας μια δραστηριότητα που αποδείχθηκε επωφελής στο παρελθόν κι έχει ακόμη να σου δώσει πολλά.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου, σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος. Επιπλέον, με την συνδρομή της Σελήνης στον Αιγόκερω, ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion. Την ίδια στιγμή ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου, αρκεί να προσπαθήσεις κι εσύ γι’ αυτό.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ (The Shallows) .21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
Next articleΑποτοξινωση τωρα!
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!