ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε κάνει αρκετά πιο ευσυγκίνητο/η αλλά και έτοιμο/η να προστατέψεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να «κρυφτείς» και ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις θέση ανοιχτά και να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς σου με φίλους και εχθρούς. Όσον αφορά στην καθαρά επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να επικρατεί μια προσωρινή αστάθεια που σε κάνει να… αναρωτιέσαι!

Ερωτικά
Μια συνάντηση ή επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σε συγκινήσει και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα όμως, κάποιος/α σου… επιτίθεται, μην έχοντας άλλο τρόπο να δείξει το πόσο ενδιαφέρεται για σένα!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα προσθέτει… μπόλικο συναίσθημα στις επαφές και την κοινωνική σου ζωή, φαίνεται όμως να υπάρχουν και οφέλη που θα αποκομίσεις από την αξιοποίηση μιας γνωριμίας σου.. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, δεν υπάρχει κανείς λόγος για να αρνηθείς, ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται με την προστασία ή προώθηση των παραδοσιακών αξιών.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία για κάτι δυνατό κι «αγαπησιάρικο». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να αναβιώσουν κάποιες παλιές στιγμές, είτε καλές, είτε όχι!

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ακολουθήσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος κι ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να λύσεις παρεξηγήσεις που χρονίζουν αλλά και να ξεθάψεις θησαυρούς, τόσο με την μεταφορική έννοια του όρου, όσο και με την κυριολεκτική. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τα παλιά και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Κι όχι πως δεν τα καταφέρνεις στο «διπλό παιχνίδι», πρόσεξε όμως μήπως τελικά εγκλωβιστείς ανάμεσα στο… χθες και το σήμερα!

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο αλλά και επιρρεπή σε «πισωγυρίσματα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω προκαλεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις επιδιώξεις σου. Αντί όμως να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, δώσε περισσότερο χρόνο τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα δεδομένα..

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και αποκλειστικότητας είναι από τους πλέον αγαπημένους σου κι αν έχεις πραγματικά τη διάθεση σε περιμένουν μοναδικές όσο και «δραματοποιημένες» στιγμές, είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με ένα παλιό σου «αμόρε».

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να αυξήσει τις υποχρεώσεις σου κι ίσως η ημέρα σου να αποδειχθεί αρκετά κουραστική, ωστόσο η ουσία της μπορεί να κρύβεται στα όσα θα ανακαλύψεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να φέρεις στο φως οτιδήποτε κρυμμένο που όμως εξακολουθεί να έχει την αξία του., είτε πρόκειται για παλαιά αντικείμενα αξίας, είτε για κάποιο «ξεχασμένο» ταλέντο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία καλό είναι να «τσεκάρεις» τον/την παρτενέρ σου, μήπως έχει κάποιες «εκκρεμότητες» με πρώην.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις αλλά και δημιουργικές ενασχολήσεις του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως επανακάμψει ένας παλιός σου συνεργάτης φέρνοντας και μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει περισσότερο θέματα που μπορεί να αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι ίσως προκύψει μια ανησυχία ή μια αναστάτωση, η οποία όμως φαίνεται να είναι προσωρινή.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος/η, ίσως… πιστέψεις ότι επιτέλους βρήκες αυτό που ζητάς! Με τον Δία στο ζώδιο σου όμως, μάλλον πρόκειται για μια υπεραισιόδοξη εκτίμηση, που αργά ή γρήγορα θα υποστεί «διόρθωση».

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε σπρώχνει να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο. Παράλληλα όμως η συναισθηματική σου ισορροπία ενδέχεται να διαταραχθεί από μνήμες και… παράπονα για πράγματα που δεν έγιναν και σήμερα σου λείπουν. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να δώσεις μια πιο δημιουργική διάσταση στο παρελθόν σου, αξιοποιώντας άμεσα τους θησαυρούς που κρύβει.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να «ανθίσει» ξαφνικά, ίσως μάλιστα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις από «πολύ κοντά» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που έχεις να δεις καιρό. Ωστόσο σε αυτήν την φάση οι διαθέσεις αλλάζουν γρήγορα, οπότε μην «δένεις» τίποτα!

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες μετακινήσεις, όπως και επαφές με γνωστούς ή συγγενείς κι ακόμη να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση ενός χόμπι, ίσως όμως χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες πρωτοβουλίες, ώστε να φωτίσεις το παρελθόν μιας προσωπικής σου υπόθεσης.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου «ρόδα είναι και γυρίζει»! Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, η ζωή σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα είναι υπό διεκδίκηση και οι κατακτήσεις διαδέχονται τις «ατυχίες» ή το αντίστροφο

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας οικογενειακής σου υπόθεσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια κι εδώ είναι που χρειάζεσαι υπομονή και καθαρό μυαλό. Είτε πρόκειται για κάποιο «τάξιμο», είτε για μια έκτακτη υποχρέωση, η οποία ανατρέπει το πλάνο σου, απλά περίμενε μήπως τελικά γίνεται… πολύ κακό για το τίποτα!

Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης σε «βομβαρδίζει» με κύματα ευαισθησίας και δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς σε αδυναμία και να «παραδοθείς άνευ όρων». Παράλληλα όμως αν είσαι μόνος/η θα σου δώσει την ευκαιρία να χωθείς σε μια ζεστή αγκαλιά, έστω και στα… κρυφά!

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ίσως να κουραστείς από την συχνή εναλλαγή των δεδομένων και τις αυξημένες απαιτήσεις των γύρω σου αλλά με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου γίνεται έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστικός και δεν έχει νόημα να «κρύβεσαι» ή να απέχεις. Ξεχώρισε και ιεράρχησε απλά τα πρόσωπα και τις δραστηριότητες που σε εκφράζουν περισσότερο, έχε «πρόχειρες» τις δεξιότητές σου και όλα θα πάνε καλύτερα του αναμενομένου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά, προσφέροντας σου την ηρεμία που αναζητάς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να ξαναζήσεις αξέχαστες στιγμές –με την καλή έννοια- του παρελθόντος!

 sign_zodiac_11_idroxoos

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να καταπιαστείς ξανά με μια υπόθεση του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με κάποια πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει την σωματική και ψυχική σου ευεξία κι εδώ το ουσιαστικό από την πλευρά σου είναι το να ψάξεις να βρεις τις αιτίες αυτής της αναστάτωσης, αφού πρόκειται για πιέσεις που σωματοποιούνται..

Ερωτικά
Αν και φαίνεται να κατακλύζεσαι από μνήμες ή… απωθημένα που ζητούν την «δικαίωση» τους, το πιο φρόνιμο για σένα σε αυτήν την φάση είναι «να κάτσεις στα αβγά σου», περιμένοντας μια καλύτερη συγκυρία. Εξ άλλου, οι ευκαιρίες στο κοντινό μέλλον δεν θα σου λείψουν!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

19 Ιουλίου 2016

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς δημιουργικά με το παρελθόν, είτε το συλλογικό, είτε το… δικό σου, ξετυλίγοντας το κουβάρι της Ιστορίας κι αναζητώντας τις αιτίες των πραγμάτων. Επιπλέον, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να βρεθείς «εδώ και τώρα» σε έναν ιδιαίτερα «φορτισμένο» τόπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου.

Ερωτικά
Η αγκαλιά που αναζητάς βρίσκεται στην… απόλυτη διάθεση σου, είτε πρόκειται για «τον άνθρωπο σου», είτε για μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν. Προχώρα, η Αφροδίτη είναι μαζί σου!

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleTHE DNA JOURNEY
Next articleSecret Sound Festival στη Σκύρο
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!